Sivut

lauantai 10. elokuuta 2013

Dream dogs in match show.

Huhhuh!! Eka mätsäriin ja sitten kirpparille viemään tavaroita. Tämän päivän mätsäri meni kyllä tosi hyvin. Kaikki koirat esiintyivät hyvin ja sijotuksetkaan eivät mitkään huonot olleet ;)!! Aloitetaanko vaikka siitä, että Pomo tuli paikalle "mua ei vois vähempää kiinnostaa, haluun takas soffalle"-asenteella, joten ajattelin, että se olisi tänään laiska. Laiskuutta..mitä laiskuutta?!? :D Vanha herra menee kuin nuorena poikana ja on niin helppo esittää <3. Lapsi ja koira osallistujia oli ainakin 12 ja Pomon kanssa olin 4!! :O Mun ilme oli varmasti näkemisen arvoinen :D..

 Vivix ja Reksi olivat myös lapsi ja koira kisassa. Ei sijoitusta, mutta hyvä aloitus silti ja olihan niitä osallistujia ihan kiitettävästi..
Sisun kanssa menin pieniin akuisiin. Tuomari oli tuttu (lue:sama, joka oli Sisulla siinä dream team vauhdissa jälleen!!-tekstissä). Sisu sai kehuja lihaksistaan ja ilmeisesti tuomari tykkäsi jälleen liikkeistä. Silti sininen nauha. No..lopulta me oltiin SIN-2!! :o Ja Sisu ei ole ikinä ennen esiintynyt noin hyvin + se oli lähellä, että oltaisiin päästy bis-kehään. TOSI hyvä päivä siis!!..


Nyt pidetään pikku mätsäri tauko ja seuraavan kerran syys-tai lokakuussa, jos niitä tulee, vielä ei ole ainakaan ilmoitettu, että tulisi +Sisu on menossa 3viralliseen näyttelyyn tänä vuonna, mutta niistä en eh.ta enempää aijo odottaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat