Sivut

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kaikkea.

Aloitetaan Sarkun juoksuista. Eli tää on vähän jäänyt. Viimeksi, kun kirjoitin, että Sakun juoksut on ilmeisesti loppu, niin ei ehkä ookaan. Tässä on ollut lähi päivinä selkeitä juoksu-päiviä ja muut sellaisia "ei-niin juoksupäiviä".  MUTTA..tänään lähdimme Mustiin ja Mirriin äitin ja Sateen kanssa. Sade maukui autossa vähän aikaa, mitä ei ole ennen tehnyt ja kaupassa se oli tosi pelokas. Ei uskaltanut olla kuin sylissä :o.Viimeksi se tutki paikkoja. Eli..on ne todennäköisesti päällä. Tämän takia me lähdettiin sinne mustiin ja mirriin..
Koska Sarkulta loppuu kohta ruoka, ostettiin sille kovaa ruokaa, testiksi Brit Care kovaa ruokaa ja Applaws märkä/pehmoisia ruokia.
 ..mutta nää lähti myös mukaan ;)..
Barf-pötköt riittää kyllä, mutta ostettiin lisää. Jauhettu poro ja maukas junior lähtivät mukaan.

Sarkulle leluja ;). Tuo keltainen tosin on ainoa, jonka annoin sille, 2 muuta se saa myöhemmin.

Kiitos!pihviliuskat,Kiitos!Miniluu Mix, Kiitos!koulutusnamit.
Mitää..Sarkulla on nyt käytössä "vain" 7lelua ;). Ja namut ostettiin iskän luo, kun sieltä loppuu kohta. Äitin luona on vielä "aika" paljon ;). Ja miksi 3 pussia namuja ja 3lelua? Koska oli osta 3,maksa 2!! Ja otsikosta voitte lukea Jukiin liittyvän aiheen. Se on vieläkin jossain, koska se on suuttunut, kun iskä ramppaa mökillä ja se joutuu olemaan pihalla. Ja mä oon äitillä muitten eläinten kanssa. Olen vähän huolissani, mutta toisaalta..se on Jukalta tyypillistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat