Sivut

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kurapuku kausi avattu ja aikamoinen säihkysilmä-haastetta kokeiltu.

Vettä sataa kaatamalla. Koira katsoo "ei pukua"-katseella, mutta meillä lenkkeillään, vaikka sataisi. No..lähtö sujuu ihan ok, kunnes kävely tuntuu olevan ihan tajuttoman hidasta. Tehtiin lyhennetty lenkki, jossa normaalisti olisi kestänyt 10min..nyt kesti n.25min. Koiralla oli vähän henkilökohtasia ongelmia ;).
Kurapuku treeniä.

Ilme kertoo kaiken.
Pari kertaa ollaan nyt sitten käytetty uutta kura pukua. Jouduttiin ostamaan uusi, kun se entinen on hieman liian lyhyt ja se on nyt sitten myyty Reksille. Lisäksi tilattiin samanlainen sininen puku, mutta talvi mallissa, eli sitä voi sitten käyttää talvella. Tavallaan toivon, että nyt tulisi aika paljon sateisia päiviä, niin Sisu saisi oppia kurapukuun. Lisäksi harjoiteltiin eilen illalla (lue:vaikka ei pitänyt alunperin aloittaa eilen, vaan tänään) ja tänään päivällä aikamoinen säihkysilmä-haastetta. Eilen Sisu katsoi minuutissa 11kertaa ja tänään jotain 10kertaa. Tänään tosin oli isompia namuja ja niitten pureskelemisessa kesti. Lähes koko ajan Sisu siis katsoi mua. JEE!! Lisäksi se katsoo nykyään sisällä seuraamisessa mua, pihalla pienen pätkän.Jee..se katsekontakti tuli takas!! Ennen haastetta Sisu katsoi vaan lyhyitä pätkiä, mutta tämän haasteen myötä se on ruvennut pitämään enemmän katsekontaktia :). Haaste on siis todistetusti hyödyllinen. Jatketaan haastetta nyt ainakin viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat