Sivut

torstai 1. elokuuta 2013

Ahkeraa treenailua.

                                          Tiistai:
Tiiataina harjoiteltiin tokon perus juttuja, eli istumista, maahanmenoa ja vierelle tuloa. Illalla harjoiteltiin pientä agi-rataa. Minä olen tuo punainen ja Sisu tuo ruskea. Sisun oli hieman hankala kääntyä tuonne putkeen, mutta me tarvitaan juuri niitä hankalissa kulmissa olevia esteitä. Ja nyt ei meidän agi- radoista vauhtia puutu, koira viilettää kun mikäkin jänis radalla. Se on kyllä ollut aina hyvä irtoamaan (lue:= menee sillei "kevyen" ja helpon näköisesti) esteillä :)..
Agi-rata.

Keskiviikko/eilen:
Eilen kokeiltiin tällaista agi-valssia..
Sisu ei oikein meinannut malttaa keskittyä, vaan se katseli johonkin muualle. Onneksi sain sen edes pari  kertaa menemään radan. 

Tänään:
Äsken oltiin treenaamassa Suskun,Mantan ja Sisun kanssa. Ihan hyvin meni, treenattiin katsekontaktia, istumista ja kehä-esiintymistä. Aika paljon sai molempia koiria, varsinkin Mantaa, herätellä, mutta kyllä se ihan hyvin meni. Ja olihan siellä kuumakin, joten sekin veroittaa..
Manta.
 

Manta tauolla.

Sisun käsitys tauoista ;).

Yritäppä ottaa kuvaa, kun yx pöyrii ympyrää.
Suunniteltiin jo, että mennään todennäköisesti syksyllä seuraavan kerran, niin sitten ei tarvitse olla koko ajan antamassa Sisulle vettä. Meni melkein kokonainan Soda Stream pullo ja mä join siitä vähän ja Sisu vähän yli puolet pullosta. Ja tosiaan me treenattiin ehkä joku 30min. No, mutta ihan hyvin meni ja koirat saivat tutustua toisiinsa ekan kerran :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat