Sivut

maanantai 19. syyskuuta 2016

Siirin aktiivinen viikonloppu :)

Siiri MH:ssa
Lauantaina oli jälleen pitkään odotettu päivä :). Suunnattiin Siirin kanssa MH-luonnekuvaukseen. Siirin sisko kävi samassa testissä ja olipa hauska nähdä, miten erilaiset siskokset ovat :D. Siiri käyttäytyi muuten aikalailla niin, kuin oletinkin, mutta ampumisiin se reagoi yllättävän vahvasti. Vielä portin ulkopuolella kuullessaan edellisen koiran suoritusta sitä ei haitanneet ampumiset, eikä se uutenavuotena ole raketeista välittänyt pätkääkään. Oletin siis, että ne ei sille olisi kovin pahat..vaan älä ikinä oleta mitään! Mutta...Siiri siis suoritti MH:n hyväksytysti! Jeiij! <3 Siiri käyttäytyi monessa kohtaa samallalailla, kuin äitinsä. Kävin koiranetistä katsomassa ja niillä on tietyissä kohdissa ihan samat pisteet! :D

Onnellinen Sirpa MH:n jälkeen <3
Eilen oli vuorossa koiratanssi koulutus! :) Kouluttajana Salla Haavisto. Olen jo kauan halunnut päästä Sallan koulutukseen ja nyt siihen tarjoutui loistava mahdollisuus. Aiheena siis koreografian luominen. Musiikin kerkesin juuri ja juuri lyhentää, joten se oli valmiina. Muuten mulla oli vaan muutama idea koreografiaan. Sallalta tuli todella nopeasti loistavia ideoita. En malta odottaa, että päästään kisaamaa tällä koreografialla! :D Jos kaikki siihen suunniteltu vaan onnistuu, niin siitä tulee huikee! Pari uutta liikettä pitää opettaa Siirille ja muutamaa vahvistaa paaaljon, joten treenattavaa tuli samalla lisää. Paljon uusia ideoita ja treenimotivaatiota. Huikeeta! :)
:D Näin opetetaan aksa koiralle selän yli hyppy :D
Eilen illalla suunnattiin vielä jäljelle. Huoh...sieltä löytyi sekä hyviä, että huonoja asioita. Alku meni ihan sähläämiseksi. Siiri ei malttaisi keskittyä. Positiivista on sensijaan se, että se skarppasi loppua kohden ja kulmat oli jo paremmat! :) Mietittiin ja löydettiin parikin vaihtoehtoa, millä voitaisiin saada alkua paremmaksi. Seuraavan kerran olisi suunnitelmissa mennä keskiviikkona jäljelle. Kokeilen silloin tehdä muutaman toko jutun ennen jäljelle menoa, jotta Siiri olisi enemmän kuulolla. Helpotetaan alkua ja en päästä sitä löysälle hihnalle aluksi. Josko näillä suunnitelmilla saataisiin sählääminen kuriin. Tiedä sitten mistä se sen on todella pitkän tauon jälkeen keksinyt uudestaan :/.
Siiri jäljellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat