Sivut

perjantai 16. syyskuuta 2016

Onnidog: sunnuntai


Klo. 9-12 Peltojälki, Nipsu ja Siiri
Päivä aloitettiin jäljellä :). Siirille tehtiin n.400askelta pitkä jälki, joka sisälsi muutaman kulman ja pari uran ylitystä. Tyhjiä askelia oli myös aika paljon enemmän. Huomattavasti siis vaikeampi jo. Alku meni hyvin. Ekalla uran yrityksellä se pyöri ja haki hajua suht kauan, kunnes tajusi idean. Sitten taas vähän aikaa hyvin ja toinen uran ylitys..se menikin jo paljon paremmin! :) Loppu meni todella nätisti! Kouluttajan sanoin: "nyt saatiin tehtyä hyvä treeni ja koira reagoi siihen oikealla tavalla". Ideana oli siis herätellä Siiriä, että tää ei ookkaan aina niin helppoo :).

Nipsulle 200askelta, muutama kulma ja tyhjiä sillekin paljon enemmän. Haastetta siis sillekin. Parissa kohtaa vähän ihmetteli, mutta palasi sitten jäljestämään hyvin. Kulmat oli tosi nättejä! :) Tyhjät ei siis haitanneet sitäkään. Nipsu oli myös paljon varmemman oloinen, kun nyt ei ollut niin pitkä nurmikko (...tosin sitä pitkääkin nurmikkoa on ihan hyvä välillä treenata...). Lopuksi saatiin vielä hyviä vinkkejä miten edetä molempien koirien kanssa :).
Klo. 12-13 Agi j, Sisu
Sipe pääsi jälleen aksaamaan :D. Rata ei sisältänyt mitään ihmeellistä. Sisu oli kuitenkin jo todella väsynyt ja noh...siitähän seuraa se, että ranskanbullaa ei kiinnosta. Se oli todella hitaalla päällä ja jäi kokoajan jälkeen musta. Kouluttaja sanoikin, että hidasta vauhtia, kun koira ei oo niin nopeella päällä. Hankalaa, kun ei ikinä tiedä kuinka nopeella päällä Sisu on tänään :/. Meidän osalta treenit ei siis olleet hirveen hyvät, mutta kun muiden suorituksia kuunteli, niin hyviä neuvoja kouluttaja sanoi! Ranskanbullalle ei vaan sovi kolmen päivän treeniputki :D.
Klo. 13-14 Arkitottis, Nipsu
Ensiksi lähdettiin hakemaan koirilta huomiota peruuttamalla ja palkkaamalla, kun ne katsoo (alhaalla tästä kuva). Tämä onnistui Nipsulta todella hienosti! :) Sitten yhdistettiin siihen seuruu niin, että välillä käännyttiinkin eteen päin. Nipsun seuruu on todella hienoa! Lisäksi treenattiin istumista ja sivulletuloa. Nekin oli todella hienoja! Nipsu oli niin hyvässä vireessä, että lähdettiin koulutuksesta jo aikaisemmin, ette se kerennyt kyllästyä :).
Klo. 15-17 Dobo, Siiri
Viikonlopun viimeinen koulutus. Aloitettiin treenamalla pyörimistä ja ohjaajan kiertoa, jotta satiin vähän lämmiteltyä koiria. Sitten treenattiin tasapaino tyynyllä twistaamista. Siiri oli todella pätevä :). Tasapaino tyynyilyn jälkeen treenattiin pallon päällä istumista ja maahanmenoa. Siiri osasi nekin hyvin. Sehän on doboillut joskus keväällä viimeksi, mutta hyvin se vaan muistaa kaikki jutut :). Sitten koirat tauolle ohjaajille muutama lihaskunto liike. Tauon jälkeen tehtiin vielä pari soveltavaa liikettä koirienkin kanssa. Loppuun vielä tasapaino tyynyilyä. Oli hauska koulutus! :)
Viikonlopun aikana tuli paljon uusia vinkkejä, etenkin koiratanssiin ja jälkeen. Nyt täytyy vaan yrittää keretä treenaamaan niitä kaikkia! :D Hieno tapahtuma oli jälleenkerran ja ilmoittautuminen ensivuodelle on jo tehty. On se vaan aina yhtä hauskaa! Ja tuli taas todistettua se, että itse olin ihan väsynyt kotiin lähtiessä, niin Siiri sensijaan juoksi vielä ympäriinsä, kun käytettiin koirat nopeasti. Huoh..:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat