Sivut

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Nopea kuulumispostaus :)

Mitäs me ollaan viime aikoina tehty? Treenattu, lenkkeilty, uitu ja treenattu. En millään ole kerennyt kirjoittaa tänne kaikista treeneistä. Pahoittelen! Ollaan keskitytty koiratanssiin, agilityyn ja jäljestämiseen. Treenit ovat menneet vallan hienosti :). Eilen käytiin Sisun kanssa aksa kisoissa. Ranskanbullalla oli niin kova vauhti, että se kerkesi hypätä yhden hypyn väärältä puolelta, joten hylkyhän sieltä tuli. Olen kuitenkin tyytyväinen, sillä nyt Sisulla oli kunnon vire! :)

Tänään vuorossa oli SBY Keski-Suomen järkkäämä peltojälki päivä. Siirin jälki oli about 200askelta pitkä ja sisälsi pari kulmaa. Sää oli aika hirveä välillä. Jäljen alussa oli iso vesilätäkkö ja hienohelmana Siirin oli hypättävä sen yli. Hetki meni siis, että Siiri pääsi kunnon jäljestämiseen. Ei todellakaan paras jälki, mutta loppu meni ihan hienosti. 

Tämä oli nyt tällainen todella lyhyt postaus. Kirjoitan pidemmän postauksen heti, kun kerkeän. Voi olla, että alan päivittää instagramiin useammin kuin tänne, joten jos haluatte pysyä paremmin ajantasalla menkää seuraamaan sitä. Nykyinen käyttäjä on siis Team.S_insta 2. Niin ja tämän postauksen kuvat on ottanut Satu Kajosmäki :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat