Sivut

maanantai 10. lokakuuta 2016

"Täs on ollu vähän kaikenlaista".

Hups, viime päivityksestä on jo kolme viikkoa! Paljon on taas kerennyt tapahtua. Ollaan juostu paikasta toiseen, joten blogiin kirjoittamiselle ei ole jäänyt aikaa. Instaa olen kerennyt päivittää, joten se on sentäs pysynyt ajantasalla :D. Lyhyesti viimeaikojen kuulumisia...

Sisu on treenannut htm-positioita ja eri positioiden vaihtoja. Ihan ok mennyt :). Uskon, että etenkin parhaat vaihdot olen löytänyt. Positioiden paikkojen tarkkuus vaatii vielä vähän treenaamista, mutta en ole hirveästi siitä viittinyt Sisulle nipottaa, että sen mielenkiinto pysyy yllä. Aksa on ollut nyt muutaman viikon ollut tauolla, kun ei olla päästy treeneihin. Se voi tosin tehdä Sisulle ihan hyvää pitää siitä vähän taukoa. Sensijaan Sisu on jäljestänyt. Siitä on kuoriutunut kunnon jälkibulla :D. Se yllätti meidät eilenkin...jäljet ei ole vielä pitkiä, mutta tein sille jo kaksi kulmaa ja ne meni tosi nätisti! Se käyttää nenää tosi hyvin! :)
Siiri on treenannut koiratanssi ohjelmaan tulevia uusia liikkeitä. Pikkuhiljaa ne rupeaa valmistumaan. Paljon ne vaatii vielä vahvistusta, mutta jonkunlainen käsitys Siirillä on itseasiassa kaikista :). Tokoa ollaan treenattu pari kertaa. Seuruu, jäävät ja paikallamakuut on nyt ollut treenin alla. Seuruu alkaa olla tosi kivan näköstä. Jäävistä istuminen onnistuu tosi hyvin ja maahanmeno pienen käsiavun avulla. Paikkamakuut on myös parantuneet! :) Jälki sensijaan...huoh! Ongelmana on edelleen se alku. Saatiin se jo muutaman kerran menemään ihan ok:sti, mutta eilen oli kyllä sellasta sähläämistä, ettei tosikaan! Siiri alkaa keskittymään kunnolla vasta lopussa. Ja kyllä, rauhoitan sen ennen kuin päästän jäljelle jne. Nyt täytyy taas kokeilla erilaisia keinoja saada se hereille jo alussa. Sitten kun se jäljestää kunnolla niin se on tosi nätin näköistä, mutta alku menee rynnimällä :/.

Siiri täytti 21.9 2vuotta! <3 <3 Lahjaksi se sai broilerinjauheliha kakun, noutajahihnan ja pallon. Synttäribileet oli jo edeltävänä iltana etukäteen parin koirakaverin kanssa :).

Allekirjoittanut oli 24-25.9 talkoilemassa rally-toko kisoissa. Olin ajanottajana ja käytösruudun valvojana. Extembore ilmoitin Sisun sunnuntaille kisamaan. Mehän ei olla rally-tokoa treenattu kuin pari kertaa, mutta pitihän sitä ottaa riski ja mennä kokeilemaan :D. Sisu oli ennen rataa todella hyvässä vireessä, mutta otin sen selkeästi liian aikaisin häkistä, joten vire kerkesi laskea ennen rataa. Onneksi se kuitenkin kesti ihan ok:sti radan. Loppujenlopuksi saatiin 68pistettä, eli 2pistettä jäi tuloksesta. Koira oli hieno! Olen Sisuun todella tyytyväinen <3. Jos ohjaaja olisi jättänyt pari virhettä tekemättä, niin tulos olisi tullut. Vaan eipä se haittaa, koira ei sitä tiedä :).
1.10 oli vuorossa molempien koirien luustokuvat. Siirin tulokset saatiinkin jo tietoon. Osa viimeviikolla ja tänään vielä selkälausunnot. Tuloksiksi tuli polvet 0/0, kyynärät 0/0, lonkat C/C, selkä SP 0 ja LTV 0!! Wu-huu!! <3 <3 Saan olla todella onnellinen noista tuloksista! Sisun tulokset tulee pienen mutkan kautta, joten niitä joudutaan vielä hetki odottamaan. Julkaisen ne sitten :).

Siirin äiti Ability Gambira Gracia "Maisa" oli meillä viikonlopun hoidossa. Maisa on niiiin ihana! <3 Oli hauska seurata, kuinka samanlaiset äiti ja tytär oli. Ihan samat eleet molemmilla :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat