Sivut

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Mitä kesällä tulikaan tehtyä? :D

Toukokuun alussa myös minä laadin summer bucket listin. Nyt alkaa kesä olemaan ohitse ja on aika katsoa mitä saatiinkaan toteutettua ja jäikö jotain toteuttamatta :).

Sisu:
Aksaamista, pari kisaa olis kiva käydä
Toteutui! Päästiin aksa treeniryhmään, joten tuli treenattua suht paljon. Kisoissa käytiin 8.5 tuloksena -10vp ja luokkansa toinen, 4.8 joukkoemölleissä meidän joukkoe voitti, Sisun tulos  radalta -5vp, 6.8 virallisissa kisoissa -5vp ja oltiin luokkamme toisia, 21.8 tuli hylky. Todella tyytyväinen olen siis! :)

Uimista mahdollisimman paljon
Noh...kesän alussa Sisu ui muutaman kerran, mutta todettiin, että järvessä uiminen ei ehkä ole Sisun juttu. Koirauimalassa se ui ihan mielellään, mutta järveen se pitäisi aina kantaa. Joten, ei toteutunut.

Näyttely
Toteutui! 5.6 Jämsässä Sisulle h.

Ainakin muutaman uuden tempun opettelu ja koiratanssin treenaamista muutenkin. Pari kisaa?
Temppuja Sisu oppi syliin tulemisen käskystä, kaukaakierron ja takajalkojen laittaminen korokkeelle on vaiheessa. Eli joo, se toteutui. 14.5 käytiin kisoissa Tuusulassa, pisteitä 124. Todettiin, että kisaaminen ei ehkä ole Sisun juttu...ainakaan ennen, kuin löydetään Sisun kanssa jokin yhteinen sävel. Joten ei, ei toteutunut.

Parin viikon loma
Toteutui! :)

Kesästä nauttimista
Ranskanbullalle luontaisesti toteutui ;)
Siiri:
Jäljstystä paaaaaallljon!!!!
Juu, toteutui. Suht paljon me siellä pellolla pyörittiin :D.

Uimista mahdollisimman paljon
Kyllä, toteutui. Ja Siiristä tuli ihan uimahullu :D.

Pari näyttelyä
Juu, 12.6 Siiri oli bokserien erikoisnäyttelyssä NUO ERI 4 kahdeksan koiran joukosta ja 20.8 bokserien klubsiegerissä JUN ERI 2.

Ainakin muutama uuden tempun opettelu ja koiratanssin treenaamista muutenkin. Pari kisaa?
Siiri oppi vadilla pari uutta temppua ja kaukaakierron. Kisoissa käytiin 14.5 Tuusulassa, tulokseksi tuli 144pistettä. 17.7 käytiin Akaalla, tuloksena 165pistettä, KUMA, luokan neljäs ja siten siirto AVO-luokkaan!! Joten juu, toteutui :D.

Parin viikon loma
Toteutui heinä-elokuun vaihteessa.

Kesästä nauttimista
Voi kyllä! Sirkka tajusi uimisen ihanuuden ja parvekkeella auringon oton vähän liiankin hyvin :D.

Tokoon aletaan nyt panostamaan oikeesti!!
Siiri on edistynyt lyhyen ajan sisällä todella paljon. Joten juu, toteutui! :)

Yksin eri paikkoihin. Kaupunkiin, linja-autoilua jne.
Käytiin kävelemässä häiriössä suht useesti. Linja-autoilu jäi välistä.
Jotenka siis...suurinosa saatiin toteutettua :). Kesällä tapahtui paljon ja saatiin nauttia siitä ihan kunnolla. Hauska ja kiireinen kesä oli. Nyt on aika suunnata syksyn tuleviin kisoihin ja treeneihin. Kalenteri on täynnä kaikista kivoista tapahtumista (jotka on luettavissa extraa-sivulla...), mitä en malttaisi millään odottaa. Hyvillä mielin siis jatkamme kohti syksyä, lempi vuodenaikaa. Lisään tähän loppuun vielä kesällä otetun videon Siiristä. kuvastaa meidän kesää todella hyvin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat