Sivut

torstai 21. tammikuuta 2016

"Sä oot hyvä just noin kun oot".

Maanantaina käytiin koiratanssi treeneissä :). Siiri treenasi kaksi kierrosta. Ekalla kierroksella virettä ja toisella koreografian. Sirpa oli niiiiin hieno! Sen vire oli hyvä ja uusi treenilelu on niin paras :D. Koreografia meni myös hyvin. Siiri keskittyi kerrankin ja monet liikkeet on parantuneet huimasti! Hyvä Sirpa! <3 Se oli täysillä mukana, kuten aina.

Sisu treenasi kolme kierrosta. Ekalla kierroksella treenattiin yksittäisiä temppuja, mm.pyörimisiä, pujotteluja, aluseuruuta ja peruutamista lämpäksi. Wow! <3 Sisu oli super hieno! Jopa pujottelut, jotka on Sisulle vaikein liike, meni hyvin! Toisella kierroksella treenattiin koreografia muuten, muttei loppuasentoa. Sisu oli ihan ok, ei mitään ihmeellistä. Lopuksi saatiin hyviä vinkkejä vaadin kiertoon ja treenattiin niitä :). Kolmannella kierroksella treenattiin loppuasentoa. Se alkaa olla varmempi. Kovan treenin takana se on ollutkin :D.
Tiistaina oli aksa treenit :). Pidettiin tekniikka treenit, eli tehtiin kolme eri pistettä, joissa jokainen kävi vuorotellen. Tälläkertaa harjoiteltiin hyppytekniikkaa (kolmen hypyn pätkä, hypyt eri etäisyyksillä ja eri korkeuksilla), keppejä ja putkeen irtoamista. Molemmat koirat kävivät jokaisella pisteellä kerran ja loppuun Sisu teki lyhyen radan. Kylläpä oli  energisiä koiria mukana! :D Molemmat olivat tosi hienoja! 

Eilen treenattiin kotona vähän. Siiri treenasi esineilmaisua ja tokoa, Sisu koiratanssia. Ei mitään ihmeellistä kerrottavaa, ihan perus treenit :D. Loppuun vielä pahoittelen erittäin epäaktiivista bloggausta viimeaikoina! En ole kerennyt postata, kun treenit ja koulu on vienyt niin paljon aikaa. Huomenna lähdetään Sisun kanssa Lietoon. Yritän kuvata siellä mahdollisimman paljon :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat