Sivut

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

"Omalla ajalla, omalla tavalla".

Näin rennosti menee matkat :D.
No nyt on kotiuduttu reissusta :). Lähdettiin siis perjantaina iltapäivällä Lietoon. Koko ilta menikin sitten siinä. Saa kyllä olla iloinen, että omistaa koiran jota ei pitkät matkan haittaa. Ylhäällä Sisun tyylinäyte, siitä kuului koko matkan aikana vain muutama tuhahdus :D. Kun päästiin perille kello oli jo senverran, että venyttelin Sisun ja loppuilta vaan oltiin. Saipahan Sisu kerätä voimia kisoihin. Sisu on siis käynyt tuolla kylässä ennenkin, joten se oli nopeasti kuin kotonaan.

Sisu ja Enna <3 <3
Lauantaina oli vuorossa aksa kisat :). Tuomarina toimi Henri Luomala. Tuloksena hyl. Virheet tuli riman tiputtamisesta ja kepeiltä kaksi kertaa. Rata oli kuitenkin Sisun radaksi hyvä ja yllätyin, että sitä jaksoi kiinnostaa loppuun asti, rata ei nimittäin ollut kovin lyhyt :). Kyllähän siellä oli paljon sähläämistä ja parannettavaa, mutta Sisulla oli kivaa ja se riittää meille. Kepit joutuu taas "treenaa ahkerasti"-listalle. Murr...kun ohjaaja vain luottaisi siihen koiraan!!! :D Kisoista jäi siis hyvä fiilis. Videokin olisi kuvattuna, mutta se on niin huono laatuinen, etten edes tuonut sitä koneelle.

Eilen iltapäivällä ja tänään käytiin vähän lenkkeilemässä Sisun kanssa ja kuvasin sitä, joista muutama paras kuva on alhaalla. Ranskanbulla oli yllättävän kuvauksellinen :D. Tänään lähdettiin sitten jo aamupäivällä ajamaan kotiin. Reissu oli kiva ja oli kyllä huippua, että pääsin Sisun kanssa Turkuun asti kisaamaan ottaen huomioon mistä ollaan lähdetty :). Seuraavat aksa kisat on sitten mahdollisesti maaliskuun alussa, tosin ihan lähellä :D.

Friedrich`s Mr Bean "Sisu" <3
Friedrich`s Mr Bean "Sisu" <3

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat