Sivut

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Biisit alkaa loppuu kesken näihin otsikoihin xD.

Friedrich`s Mr Bean "Sisu" ja JKGS-15, Ferito`s Basia Me "Siiri" <3 <3
Keskiviikkona treenattiin kotona kaksikin kertaa :). En nyt muista treeneistä hirveän tarkasti, mutta molemmat koirat saivat ainakin kokeilla aktivointipeliä. Siiri treenasi esineilmaisua ja koiratanssia, Sisu treenasi tokoa ja koiratanssia. Treenit meni molemmilla hyvin. Siiri alkaa tajuta esineilmaisun ja toivon mukaan saataisiin kokeilla esineitä jo syksyllä jäljellä :). Koiratanssissa treenattiin lehden avaamista ja hyppy + mun kierto + lehden kierto-sarjaa. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..:D. 

Sisu oli todella innoissaan ja ihmettelin, kuinka hyvin se tokoili! Treenattiin lähinnä seuruuta ja maahanmenoa. Sisu oli pätevä! :) Koiratanssissa treenattiin vadilla eri juttuja. Etenkin hypyt ja kierrot on Sisun lemppareita. Loppuasentoa ei olla nyt saatu treenattua, kun ei ole ollut apparia. Keskiviikkona Siiri aloitti viimeinkin juoksunsa. Se on varmaan kuukauden jo tehny niitä.
<3
Eilen oli bokserien toko treenit piiittkästä aikaa. Otin Sisunkin mukaan, mutta Sisu pääs aksaamaan, sillä kentällä nimittäin on myös aksa esteet :D. Sisu treenasi ekalla kierroksella keinua ja putkea. Ei ongelmaa, molemat menee tosi hyvin! :) Toisella kierroksella treenattiin keppejä, puomia, putkea ja keinua. Kepeillä tehtiin vaan muutama toisto. Sisu pujotteli ihan hyvin! :) Puomi meni ihan ok, vähän sikaili. Putki ja keinu meni myös hyvin. Hyvät tekniikka treenit, mutta hyvällä drivella. 

Siiri treenasi ekalla kierroksella viettiä. Ja ennen, kun joku kysyy kyllä, tonne halliin saa mennä juoksuset nartut juoksupöksyt jalassa :D. Mutta siis..eka kierros oli ihan ok. Siiri on ollut parempikin, mutta uskon juoksujen olleen syynä. Toisella kierroksella treenattiin seuruuta, sivulletuloa ja loppuun tehtiin luoksetulo. Sivulletuloissa saan edelleenkin olla tarkkana edistämisen kanssa. Saatiin kuitenkin korjattua sitä ihan hyvin :). Seuruussa en enää auttanut, vaan tehtiin muutaman askeleen pituisia ihan "oikeita" seuruita :D. Luoksetulo oli myös hyvä.
Vähän energiaa??
Eilen tultiin treenien jälkeen Sisun kanssa Oravasaareen ja Sisu saa olla täällä koko ensiviikon, niin ei  tarvitse kokoajan vahtia noita. Joten älkää ihmetelkö, jos Siiristä ei nyt kuulu ensiviikolla niin paljon uutisia :D. Tää oli nyt vaan tällainen nopea ja sekava postaus. Koittakaa kestää :D. Loppuun vielä muutama kuva eiliseltä. Me ainakin odotetaan, että pakkanen lauhtuis ja päästäisiin taas kunnolla lenkkeilemään huoletta.
Oli pakko ottaa todistusaineistoa. Ekaa kertaa tän 8,5vuoden aikana käy näin! xD
Kaverit <3 <3
Pedin valloitusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat