Sivut

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

"Mä en oikein osaa pysyy aloillaan, on liian paljon nähtävää".

 Alkuviikosta ei ole paljoa kerrottavaa :D. Käytiin Sisun kanssa maanantaina koiratanssi treeneissä ja treenattiin pari kertaa kotona. Siirin kanssa treenasin myöskin pari kertaa kotona. Treenattiin molempien kanssa koiratanssia ja molemmat oli vallan päteviä! Siiri asusteli äitillä ja Sisu iskällä. Nyt ollaan kuitenkin ryhdistäydytty :D. Nimittäin Nipsu tuli meille eilen ja sehän tarkoittaa treeniviikonloppua! :D
Eilen käytiin Siirin ja Nipsun kanssa tokotreeneissä :). Nipsu treenasi molemmilla kierroksilla ihan vaan sitä, että treeneissä ei haistella maata ja ohjaaja on se paras juttu. Noh..:D. Yllätyin positiivisesti siitä, että Nipsu ei haistellut maata paljoakaan ja halli ei häirinnyt sitä, mutta negatiivisesti siitä, että esim.istu on vielä ihan hakusessa. Niimpä loppuajasta treenattiinkin virettä ja sehän on vallan hyvä, kun Nipen nenän edessä on namuja :D. Tämä oli Nipen eka toko treeni hallissa, eli vallan hyvä treeni.

Siiri sai ekalla kierroksella vaan rallatella ja juosta pallojen perässä. Ja sanomattakin on selvää, että sehän onnistuu! :D Muutaman kerran käskin sen istumaan tms., ettei ihan mennyt pelkäksi rallatteluksi. Toisella kierroksella treenattiin seuruuta, vierelletuloja ja loppuun tehtiin luoksetulo :). Aluksi jouduin puuttumaan sivulletulossa edistämiseen, mutta aika pian saatiin se korjattua neuvoilla. Seuruu edistyy hyvää vauhtia ja luoksetulo oli nopea. Sirpa the pätevä <3.
Tänään mentiin heti aamusta hallille treenaamaan, tälläkertaa kaikki koirat mukana :). Jokainen treenasi kolme kierrosta. Nipsu treenasi ekalla ja toisella kierroksella virettä. Sehän oli pätevä! <3 Nenä ei käynyt kuin muutaman kerran maassa ja herralla oli hiukka kivaa! Nyt se alkoi jo vähän tavoitella namua. Kolmannella kierroksella treenattiin hyppyä. Sitäkin ekaa kertaa ikinä Nipsun kanssa. Äiti piti Nipsua toisella puolella kiinni ja mä menin toiselle puolelle kutsumaan. Nippe tajusi nopeesti! :) Valitettavasti en saanut Nipsusta videoo.

Sisu treenasi ekalla ja toisella kierroksella rataa, mikä näkyy videossa. Rata oli todella helppo, mutta ei se mitään :D. Lisäksi otettiin toisella kierroksella loppuun muutama takaakierto toisto. Sisu oli yllättävän energinen ja nopea. Nyt se oli sellainen, kun haluan sen olevan! Hyvä Supu! <3 Kolmennalle kierroksella treenattiin putki + puomi ja hyppy + putki + puomi-sarjaa. Huomasi, miten paljon merkkaa ohjaaminen. Ihmettelin, miksi Sisu kiersi puomin kunnes tajusin, että sanoin sille ylimääräisiä käskyjä xD. Sitten rupes toimii! :D
Siiri treenasi ekalla kierroksella putkea ja hyppyä. Lallilla oli hiukka kivaa :D. Se juos putkeen pallo suussa jne. Se on kuitenkin siitä hyvä, että lopettaa heti, kun käsken :). Toisella kierroksella Siiri treenasi keppejä. Videolle tuli tietysti se kaikista huonoin pätkä, kun sen muokkaamisessa oli pieniä ongelmia. Alkuun jouduin ohjaamaan todella paljon käsillä, mutta lopussa sain ne jo pois. Siiri alkaa pikkuhiljaa löytää hyvän rytmin pujotteluun :). Kolmannella kierroksella treenattiinkin tokoa. Treenattiin sivulletuloja, seuruuta, maahanmenoja ja paikallaoloja. Hienosti meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat