Sivut

tiistai 5. tammikuuta 2016

"Välil saatto olla heti pikku väännöt, ku sä opetit mulle ihan uudet säännöt".

 Nonii, treenipostausta luvassa, vihdoinkin! :)
Ollaan siis viimeaikoina treenattu paljon koiratanssia. Eilen käytiin ohjatuissa kt treeneissä. Käydään ekana vaikka Siirin treenit läpi :). Ekalla kierroksella lähinnä häröiltiin Siirin kanssa. Uus vetolelu on Siirin meilestä niiiin in ja se suussa se rallatteli omia kunnia kierroksia :D. Väliin tietty kävi tekemässä temppuja, että sai aiheen aloittaa uuden rallattelun. Neidillä oli hiukka kivaa. Toisella kierroksella treenattiin lehden avaamista ja lehden kiertoa. Siiri oli niiiin pätevä <3. Lehden kiertämisen se on tajunnut kunnolla viimetreenien aikana ja se on kyllä nykyisin yksi lemppari liikkeistä. Nyt lisätään siihen toistoja ja matkan pituutta. Kolmannella kierroksella saatiin hyviä vinkkejä koreografiaan! :) Mä näytin ensin millaista muutosta meinasin koreografiaan, kun siihen lisätään hyppy. Mietittiin sitä ja sitten ruvettiin ketjuttamaan hyppy + mun kierto + lehdenkierto-sarjaa. Siiri älysi sen tosi nopeasti! :)

Sisun kanssa treenattiin ekalla kierroksella ihan vaan yksittäisiä temppuja lämpäksi. Sisulla oli myös enemmän kuin hyvä vire :D. Treenattiin pyörimisiä molempiin suuntiin, aliseuruuta, mun kiertoa, pujotteluita ja kumartamista. Sisulla oli hiukka kivaa :D. Toisella kierroksella treenattiin vadilla loppu-ja alkuasentoa, vadin kiertämistä ja mun ja vadin kiertämistä. Sisu oli ihan ok, vähän meni sähläämiseksi, mutta edistystä on tapahtunut ja temput on nykyään paljon varmempia :). Muut alkaa jo mennä todella hyvin, mutta loppuasentoa tarvitsee treenata nyt ahkerasti. Kolmannella kierroksella tehtiin koreografian alku kerran. Loppua en siis ole vielä täydellisesti päättänyt ja selkeästi alkuunkin pitää miettiä ajoituksia vähän uudestaan, mutta vaikutti siltä, että nämä temput siihen kuitenkin tulee :).
Tänään oli aksa treenit. Siiri treenasi kolme kierrosta ja Sisu kaksi. Siiri treenasi ekalla kierroksella mutka-putkea ja hyppyjä, mistä on videon alussa pätkä :). Sovellettiin niitä vähän ja tehtiin niitä eri järjestyksissä. Siiri oli toooodella innoissaan, siitä näkee, kuinka se rakastaa päästä juoksemaan :D. Toisella kierroksella treenattiin keppejä. Tämä oli siis toinen kerta, kun Siiri treenaa keppejä ja yllätyin, kuinka hyvin se menee ne jo nyt! Eihän ne vieläkään läheskään valmiit ole, mutta Siiri alkaa pikkuhiljaa löytämään hyvän rytmin pujotteluun :). Siiri oli hieno! Kolmannella kierroksella treenattiin ekaksi kolmea hyppyä ja lopuksi hyppy + putki. Kolmen hypyn sarja oli selkeästi Siirille hyvä hyppytekniikka-treeni, sillä hypyt oli juuri oikeilla etäisyyksillä. Vähän meinasi aluksi mennä sähläämiseksi, mutta huomautin ja johan oli bokseri pätevä! <3 

Sisun kanssa treenattiin molemmilla kerroilla rataa, mikä koottiin :). Rata näkyy myöskin videolla. Ekalla kierroksella Sisu meinasi vähän käydä ylikierroksilla ja keskittyminen oli kyseenalaista. Lopussa tehtiin jopa hyviä pätkiä!! Tehtiin rata ensiksi osina, vaikka se ei ollutkaan pitkä ja lyhennettiin sitä vielä alkuperäisestäkin. Sai muuten miettiä, miten ohjaa ylikierroksilla käyvää koiraa, mikä on kyllä Sisulle todella harvinaista :D. Toisella kierroksella tehtiin rata kolme kertaa kokonaan. Eka kerta meni hyvin, toinen meni ihan perseilyksi, kun Sisu näki päässä olevan namikupin, minkä sitten sen radan jälkeen otin pois :D. Kolmas meni todella hienosti ja se näkyy videolla! Sisu kuunteli ja teki innolla. Putkeen Sisu ei meinannut tänään oikein irrota ollenkaan mitä ihmettelin, mutta putki oli tosiaankin sen mallinen, että sellaista harvoin tulee vastaan :D. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat