Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

"Taakse jää, taakse jää, enää tyydy en vähempään!"

Tiistaina käytiin Siirin kanssa rokotuksilla. Kaikki näytti olevan kunnossa ja kun neiti sai namuja nenän eteensä, ei rokotus tuntunut missään :D. Tuskin edes huomasi sitä. Kuten kuvasta huomaa, omistaja on varsin tyytyväinen. Käytiin vaaàlla ja sehän näytti 9,2kg. Täytyy ilmeisesti tottua, että sen paino nousee vähän nopeemmin, kun Sisun :D.
Pakollinen pose kuva ;).

Ja kun painosta puhutaan..Jukka pääsi jälleen laihutus kuurille. Alkupaino 6kg. Viime vuonna alkupaino oli 5.5kg, joten vähintäänkin siinä kohtaa, kun tajusin sen, päätin heti, että tälle asialle on tehtyänä NYT HETI jotain! Käytiin siis ostamassa light-ruokaa herralle ja nyt on tarkkaa, että herra saa 100g nappulaa + yksi märkäruoka pussi/pv. Ens vuoden tavoitteeksi voisikin laittaa Jukin kohdalle normi painoon pääsy ja siinä pysyminen ;D.
Tästä se lähtee..
Äsken treenattiin vähän koirien kanssa, ihan tossa sisällä, mutta kuitenkin. Ensin oli Siirin vuoro. Treenattiin vierelletuloa, seuruuta, luoksetuloa, pyörimistä eri suuntiin, kasia ja ohjaajan kiertämistä sekä leikittiin toki aluksi. Niin ja palkkasin väliin vain pelkästä katsekontaktin otosta. Vierelletulot ja seuruut super hyviä. Luoksetuloon lähti jo ennen kuin kerkesin sanoa käskyä, joo sitä paikalla pysymistä vois treenata :D. Katsekontaktia tuo ottaa ihan mahtavasti!! Koiratanssi jutut, eli pyörimiset, kasit ja ohjaajan kiertämiset teki hyvin. Nyt Siirin kanssa treenin alle katsekontaktin otto ja paikalla pysymiset. Hieno tytsy se on ja yllättää mut aina uudelleen <3. Pidetään nyt kuitenkin varmaan parin viikon treeni tauko, mikäli ei Suskun kanssa keksitä jotain ;).
Niitä kiinnostaa hirveesti :D.

Sisun kanssa treenattiin vierelletuloa ja siitä uuteen vierelletuloon siirtymistä, seuruuta, luoksetuloa ja kaukokäskyjä. Eli.. vierelletulossa ikäänkuin käännyin kokoajan ympyrää ja Sisu seuras mua. Eli pyysin sen vierelle ja sitten vaihdoin asentoa ja taas vierelle, tai siis Sisu seuras mukana. Seuruu meni hyvin, samoin luoksetulo. Tehtiin naksutimella ja se on kyllä kätevä! :) Kaukokäskyjä treenattiin niin, että laitoin Sisulle nami alustan sen vierelle, menin itse vajaan metrin päähän koirasta, ensin käskin sen joko istumaan tai menemään maahan, sitten naksautus ja koiralle lupa nami kupille menoon. Sitten otettiin mukaan pari liikettä sekä myös joillakin kerroilla ylös nouseminen ja sitten vasta naksaus + palkka. Olin siis itse kokoajan istumassa maassa. Ollaan tätä tehty nyt pari kertaa ja onneki keksin tämän tavan! Sisu alkaa tajuta idean ja nyt voi pikkuhiljaa ruveta pidentämään välejä. Pidetään tämä kuitenkin sellaisena "sillointällöin"-juttuna, jota on "normi treenien" keskellä välillä kiva tehdä. Kaukokäskyjä kun vaaditaan vasta avoimessa luokassa ja me ei sitä alokastakaan olla suoritettu :D.

"Minä ylväs ;)"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat