Sivut

maanantai 15. joulukuuta 2014

"Ei kukaan oo kantanut huolta, susta niinkuin minä oon. Lupaan etten lähde sun luota, siitä täysin perillä oon".


Ferito`s Bellator "Mukka" ja Ferito`s Basia Me "Siiri" <3 <3

Lauantaina käytiin Siirin kanssa treeneissä. Tehtiin jälleen kaksi kierrosta. Treenattiin luoksetuloa, vierelletuloa, seuraamista, paria temppua, saalisleikkiä ja istumista. Neiti oli hieno! :)

Eilen oli vuorossa "isojen koirien" treenit..koiratanssi treenit vietettiin pikkujoulu tunnelmissa. Esitettiin jokainen koreografia, katsottiin meidän kouluttajan ja hänen koiriensa koreografiat, herkuteltiin jne. :D Maijalla on minun ja Reinon koreografiasta videokin, mutta se meni näin: koiran kiertäminen, seuraaminen ja siinä puolten vaihtoa, lyhdyn kiertäminen, pujottelu, pyöriminen ja sitä kautta ohjaajan pyöriminen, kasi, tassu. Ei tosiaan tietoa montako kertaa tehtiin kutakin, en laskenut, kuuntelin vaan musiikkia ja sen perusteella päättelin missä kohtaa pitäisi olla nyt :D. Reino oli hieno <3.

Selfiee :D
Agi treeneissä treenattiin alennettua puomia, tehtiin kaksi u-putkea ikäänkuin kasina, takaakiertoa eri tavoin, rengasta ja pujottelua. Puomi meni ihan hienosti, kun herra vaan malttoi keskittyä. Putketkin meni alussa hienosti, mutta kun vaihdettiin sisäänmeno päitä, oli se Sisun mielestä jotenkin vaikeaa. Sisu päätti jälleen naurattaa yleisöä, ihan tahallaan :D. Takaakierrot ja rengas meni hyvin, pujottelussa herra oli jo ihan väsynyt ja keskittyminen ei ollut parasta luokkaa, mutta saatiin se muutaman kerran tehtyä onnistuneesti :). Ei muuten oo koskaan ollu koira noin väsyny treenien jälkeen! Jessica, tuu pitää meille useemminkin treenit! :D
Sisu eilen treeneissä. Kukkulan kingi :,D <3.

1 kommentti:

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat