Sivut

perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulu oli ja meni..

 Joulu on mennyt eläinten osalta lähinnä maatessa ja herkutellessa. Pakkanenkin paukkuu ulkona, joten siellä ei hirveän kauaa voi kerralla olla ja aina saa pukea toppapuvut koirille. Ollaan me kerran treenattu sisällä. Sarkku tuli tosiaan tiistaina illalla hoitoon ja neiti on kyllä ollut ihan kuin kotonaan :D. Muisti jo ekana iltana "vanhat" härnäämis jutut :D. On se vaan ihana <3. Sarkun paketista tuli 2palloa ja 1sellainen kepin päässä oleva lelu. Jukka sai lahjaksi kuvassa olevan makuu-alustan, sheban ja 2lelua.

Koirat saivat yhteiseksi lahjaksi 10kerran lahjakortin koirauimalaan sekä luupaketin. Sisu sai omasta paketistaan luun ja kaksi lelua. Hienosti avasi melkein kokonaan itse pakettinsa, yhden teipin mä vaan jouduin avaamaan. 
Sisun mielestä varmaan paras lahja koko jouluna..herra pääsi mamman sänkyyn syömään luuta :D.
 Siiri sai omasta paketistaan luun ja kaksi erilaista palloa. Paketin avaaminen ei oikein kiinnostanut Siiriä, oli niin paljon muuta sähellettävää :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat