Sivut

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

"Nauraen kuljen kuin kuningas mä oisin. Elän täysillä hetkessä, matkalla nauttien retkestä".

 Tänään oli vuorossa treeni päivä :). Repen treeneissä treenattiin suoraan peruuttamista, kaukaa pyörimistä ja erilaisia kiertämisiä (mm.koira kiertää ohjaajan ja koira istuu maassa ja ohjaaja kiertää koiran, esineen kiertoa). Lopuski improvisoitiin  vielä Sata kesää tuhat yötä Tonin versioon koreografia. Ensin tehtiin 1,2min. koreografia ja sitten 1,5min. Eli siis jälkimmäinen olisi alokas luokan koreografian pituinen ja ekakin melkein! Hurjaa :D Repe oli myöskin huumori päällä ja kun kiersin sitä se teki pari kertaa niin, että se vähän siirtyi, kun en nähnyt sitä :D. Sitten kun rupesin nauramaan Repe ihan selkeesti virnuili mulle ja heilutti häntää :D.
Sisun agi treeneissä treenattiin keinua, keppiä ja rengasta erikseen sekä pituus+ muuri+ putki+ aita+ pussi-rataa. Keinulla ei tälläkertaa enää ollut kontakti ongelmaa, jes!! :) Kepit meni vähän sähläämiseksi, mutta saatiin me ne muutaman kerran tehtyä. Rengas tehtiin ihan alottajien tavalla, sillä Sisu on tuolla treeneissä tehnyt sitä, että se juoksee raoista läpi, meillä kotona olevassa renkaassa kun ei ole niitä rakoja :D. Nyt meni kuitenkin tosi hienosti! :) Rata tehtiin ensin niin, että tehtiin vain pituus-putki, mutta lopussa tehtiin koko rata pari kertaa. Sisu oli ihan super! :) Ohjaaja vaan alussa piti kättä putkelle ohjatessa oudosti, mutta onneksi tuo ei välittänyt siitä :D. Sisulla oli myöskin kivaa, kun se meni tuon radan väärinpäin kerran itekseen :,D. Helposti itse ohjautuva koira :,D. Ei tarvii treenien olla totisia :). Tässäpä videomateriaalia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat