Sivut

keskiviikko 10. joulukuuta 2014

"Mä haluun et tiedät sen, oot ainutlaatuinen Laitan viestin siipiin lennokin".



Siiri the energiapommi on jälleen vauhdissa. En ymmärrä, miten tuo kerkeää joka paikkaan. Se on ihan kokoajan hereillä ollessaan sähläämässä jaloissa, kiusaamassa Sisua tai tohoamassa jotain :,D. Montakohan kertaa sille saa tunnin aikana sanoa, että älä sählää? Neiti on myöskin oppinut, miten nojatuolille noustaan ja nykyään nukkuukin siinä aika paljon. Siiri omistaa myös lempinimiä..Sirkka-Liisa, Sirkka ja Sirpa. Rakkalla lapsella on myöskin erikoisia nimiä :,D.

Ollaan pari kertaa viime päivityksen jälkeen treenattu, tosin kotona, mutta kuitenkin. Ollaan treenattu Siirin kanssa seuruuta, pyörimistä eri suuntiin, ohjaajan kiertämistä, istumista ja kokeiltu maahanmenoa, mutta vielä se ei onnistu kuin ehkä kaksi viidestä kerrasta. No..ei vielä paniikkia, täytyy vaan kehua Siiriä aina hirveesti, kun se tekee sen :). Ja ennen kuin joku rupeaa siellä mietimään, että kylläpä se nyt jo treenaa koiraansa niin ei, ei pidetä pitkiä treeniä kerralla ja pidetään treenit kivoina. Sisun kanssa ollaan otettu muutaman kerran seuruuta, jääviä, luoksetuloa ja jotain helppoja juttuja, mutta keskitytään nyt agilityyn enemmän.

 Ollaan myöskin pikkuhliljaa ruvettu ottamaan Siiriäkin mukaan lenkeille. Ollaan käyty sekä Siirin kanssa kahestaan, että Sisun myös mukana. Tässä teille videomateriaalia eiliseltä lenkiltä :). Ja joo ei, ei olla raahattu Siiriä mihinkään 1h lenkille, vaan ihan sellasia 30min.lenkkejä ollaan tehty ja sitten Sisun kanssa vielä erikseen myöhemmin toinen 30min. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat