Sivut

lauantai 6. joulukuuta 2014

Anteeksi pieni hiljaiselo.

Hups..tänään vasta tajusin, että maanantaina olen postaillut edellisen kerran ja, että olisi ehkä aika taas postata :D. Tosiaan torstaina Ninni kävi hieromassa Sisun. Edellinen hieronta kerta kun oli elokuussa. Lanteessa oli vähän jumia, mutta se saatiin hieromalla hyvin pois, kun taas niska oli totaallisen jumissa ja nyt kun tuota koiraa tarkkailee huomaa, että se on pitänyt päätänsä vähän ylempänä hieronnan jälkeen :). Saatiin tehtäväksi hieroa nyt iltaisin niskaa. Ninni sanoi, että seuraava hieronta kerta vois olla tammikuussa. Nyt kun nää kaikki joulun pyhät sotkee yms.


Äiti lähti laivalle perjantaina, joten otin Sisun torstaina samalla kun se hierottiin iskälle ja Siiri lähti kasvattajalleen. Kohta neidin pitäisi kotiutua :). Eipä me mitään muuta ihmeellistä olla tehty..ollaan vaan lenkkeilty ja oltu. Okei kyllä me tänään Sisun kanssa aamulla treenattiin vähän keinun kontakteja ja takaakiertoa, mutta siihen ne on sitten saalisleikkien lisäksi jäänyt. Olen ihan tarkoituksella pitänyt nämä hieronnan jälkeiset kaksi päivää vähän rauhallisempina Sisulla ja itseasissa tämä tuli hyvään saumaan, niin Sisu on saanut levätä, kun Siiri ei ole ollut kiusaamassa :D. Huomenna on sitten Sisun ja Repen treenit. Mä sain jo tässä yks päivä suunniteltua Repen koreografian, joten huomenna päästään testaamaan sitä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat