Sivut

torstai 2. lokakuuta 2014

<3 <3 Bokserin pentuja <3 <3

Narttu 1 <3
Narttu 2 <3
 Aiemmin kirjoitin jo toiseen blogiin, että meille kotiutuu tod.näk.marraskuussa "uusi perheenjäsen". No..nyt sen kai voi paljastaa :D. Eli meille tulee bokseri narttu sijoitukseen. "Toinen koira" brojektia on suunniteltu jo n.vuosi. Läpi on käyty liki sata rotua, viestitelty eri kasvattajien kanssa, otettu eri roduista selvää jne..aina kuitenkin tuli joku este. Joko kasvattaja ei vastannut, pentuja ei ollut tulossa tai rotu jota oltiin mietitty ei sitten miellyttänytkään täydellisesti. Yhdessä match showssa tavattiin näiden pentujen  kasvattaja, joka ollaan tunnettu aikaisemminkin. Silloin tuli puheeksi, että Maisa odottaaa ehkä pentuja. Ja nyt sitä ollaan tässä ;). 

21.9 saatiin netin kautta erittäin realy aikaisesti kuulla synnytyksen etenemisestä ja täytyy kyllä olla iloinen, miten hyvä kasvattaja löydettiin!! Bokseri rotuna ei tullut heti ensimmäisenä mieleen, mutta otin rodusta selvää, kyselin kasvattajalta sijoitus ehtoja, rodun eri juttuja jne. Viimeistään eilen Maisan ja pennut nähtyäni se varmistui..meille tulee 5vko päästä bokserin pentu!! <3 Maisa lähti niin hyvin mun mukaan leikkimään pallolla, oli tosi luoksepäästävä ja juuri sellainen, mitä koiralta haluan. Narttua olen koko tämän brojektin ajan miettinyt ja bokseri narttu on juuri oikean kokoinen :). Lisäksi, nyt kun on mahdollista ottaa narttu sijoitukseen, niin se on todella iso plussa! Pentuja on siis 4, 1keltainen uros, 1tiikeri uros, 1tiikeri narttu ja 1keltainen narttu <3. Vielä ei olla 100% varmoja kumpi tytöistä muuttaa meille, mutta tällähetkellä vahvoilla on keltainen/narttu 2, sillä se vaikuttaa luonteeltaan meille paremmalta. Ellei luonteessa tai kropassa nyt tule mitään järisyttävää muutosta, niin sitten se tulee meille <3. Sitäpaitsi värikin olis just oikea meille ;). Hyvää kannattaa odottaa!!
Mamma ja pennut <3 <3 <3 <3 <3

Sweet dreams <3 <3 <3 <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat