Sivut

tiistai 30. syyskuuta 2014

Team.pikkukoirat treenaa jälleen..xD

Me ollaan fiksujaa :D:D

Ikäänkuin "paluu treeni kentille 2vko tauon jälkeen" :D. Kuvat ei kyllä ole mitään treeni kuvia, mutta toivottavasti saadaan teidät edes vähän nauramaan näillä kuvilla :). Mutta asiaan..

Eilen käytiin sekä kampaajalla, että koira treeneissä. Kampaaja reissusta voit lukea toisesta blogista, ja treeneistä täältä. Oltiin siis Repen kanssa koiratanssi treeneissä ainoita oppilaita. Opeteltiin viisi uutta temppua..selkään hyppääminen, jalkojen välistä hyppääminen (siis niin, että mun jalat on ikäänkuin ympyränä ja Repe hyppää sieltä välistä), käsien pujottelu (mä olin maassa kyykyssä ja Repe pujotteli mun kädet), molemmat tassut jalan "päälle" (eli ei annakaan vaan yhtä tassua pyydettäessä, vaan molemmat) ja sit sellainen temppu, että koira pujottelee jalkoja ikäänkuin 8.a ja molemmissa "päissä" tekee ympyrän. Vaikee keksii noille nimiä, mutta toivottavasti edes vähän tajusitte minkälaista temppua tarkotan :D. Lopuksi kokeiltiin vähän koreografiaa musiikkiin. Repe oli hyvässä vireessä ja teki hyvällä drivella. Hyvät treenit saatiin käytyä! :) Ja -.ta ei ole kuin yhdestä asiasta, ja sekin johtuu ohjaajasta.

+opittiin monta uutta temppua.
+Repe treenas hyvin myös Maijan kanssa.
+saatiin monta eri vinkkiä.
+Repe oli hyvässä drivessa.
-omaa selkää yritettävä muistaa pitää suorassa ohjatessa!
Koira kuin omistaja..vai toisinpäin? :,D :,D

Tänään käytiin Sisun kanssa toko treeneissä. En nyt jaksa siitä hirveän pitkää selitystä kirjoittaa, mutta yleisesti ottaen vois sanoa, että ihan keskiverto treenit. Treenattiin luoksepäästävyyttä, ryhmä seuruuta, luoksetuloa häirittynä, paikkamakuuta, rivissä vuorotellen maahanmenoa ja siitä nousua ja lopuksi jokainen sai valita yhden liikkeen jonka suoritti. Mä/me valitsin/valittiin seisominen seuraamisen yhteydessä. Mutta siis treenistä pieni tiiviste:

+paikkamakuussa pysyi, vaikka aika pitkä matka "jo" ja 2min.suoritettiin liikettä.
+luoksetulossa hyvä vauhti.
+..eikä lähtenyt muiden koirien luo, vaikka olivat kentän sivuilla häiriönä!! :)
+saatiin luoksepäästävyyteen vinkkejä, miten jatkaa sen treenaamista.
+seuruussa paikkapaikoin hyvää katsekontaktia.
+maasta nousee nopeasti istumaan vierelle pyytäessä.
-maahanmeno ei ollu tänään lemppari juttu.
-seisominen seuraamisen yhteydessä: kääntyi jätön jälkeen vinoon molemmilla kerroilla, ei tietoa miksi, ei ole tehnyt sitä ennen.

No siis..ne vaan tuli siihen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat