Sivut

maanantai 6. lokakuuta 2014

"Tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä..".

"Millonkohan toi rupee uskoo, etten lähe tästä mihinkään? Huoh..!!"
Viime perjantaina käppäiltiin reippaana 7h koulupäivän jälkeen kentälle treenaamaan. Valitettavasti siinä kävi niin, että unohdin nikonin piuhan, jolla kuvia saa koneelle, äitille ja canon ei tue nikonin videoita, joten videot tulee keskiviikkona, onneksi olin sentään muutaman kuvan ottanut, niin ei tarvitse ihan kokonaan katsoa pelkkää tekstiä :D. Eli..aloitettiin paikkamakuulla, jonka aikana kävin viemässä tavarat kauemmaksi. Aikaa en tiedä, ei hirveän pitkään tehty. Pysyi hienosti. Sitten seuruu..alussa Sisu teki ihan älyttömän nättiä seuruuta, mutta kun oltiin sitä jonkin aikaa treenattu ei enää kiinnostanutkaan niin paljoa. Luoksetulot tietty hyvin. Niiden jälkeen vähän temmpuiltiin ja siitä tauolle. Tauon aikana tein ruudun. Olin jälleenkerran unohtanut nami alustan kotiin, joten sehän kostautui. Tein ensin liian ison ruudun. Koira lähti sinne hyvää vauhtia, mutta jäi etsimään namua. Uusi yritys, taas sama juttu. Tein sitten pienemmän ruudun, joka oli jo vähän turhankin pieni :D. Sieltä sitten löytyi nami helposti! Tein niin, että näytin Sisulle namit tosi selkeästi, otin Sisun syliin ja vein kauemmaksi, heitin yhden namin ruutuun ja lähetin koiran. Kyllä löytyi vauhtia! Taas yksi ongelma ratkaistu! :) Sen jälkeen lähettiin kävelemään kotiin.
Little king <3
Sunnuntaina, kun Jenna oli meillä, treenattiin agilitya. Jenna sen kuvaskin, joten siitäkin tulossa video. Tällaista rataa tehtiin. Este neljä on siis pöytä :D:
Kokeiltiin heti putkeen. 2-3väli oli vaikea ja kerran juoksi ohi. 4pöydälle lähetin ja menin 5 eteen/taakse jo valmiiksi. 5-rengasta Sisu ei jostain syystä olisi halunnut mennä. Palkkasin kun saatiin se onnistumaan ja juostiin loppuun. Otettiin treenauksen alle 5rengas. Eka palkkasin pelkästään renkaasta ja kun se alkoi onnistua, otettiin 4-5. Se muutaman kerran ja tauolle. Tauon jälkeen koko rata. Jätin maaliin lelun ja kyllä muuten löytyi vikalla suoralla vauhtia! ;) Hyvää keskittymistä ja putkeenkin meni sen jälkeen joka kerta ilman ohi juoksemista, kun itse ohjasin kunnolla. Kun oltiin saatu rata kokonaan tehtyä pari kertaa onnistuneesti lopetettiin treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat