Sivut

perjantai 24. lokakuuta 2014

Toko treenejä.


Onhan tuokin tapa syödä KALAN ruokaa! :D

 Tiistaina käytiin Sisun kanssa ohjatuissa toko treeneissä. Voin muuten sanoa ihan suoraan, että käyttäytyminen oli samaa luokkaa, kuin talven agi treeneissä ja katsekontaktista ei ollut tietoakaan!  Nyt jo toinen kerta, kun herra käy ylikierroksilla :(. Ihan kun ei olisi koskaan käynyt missään julkisilla paikoilla. En tiedä kehittääkö se aina talven alussa jonkun ihme murkku-iän, tai jotain? Ja kun se Sisun vihaama koirakaan ei edes ollut paikalla!! Pari ihan älyttömän hyvää kohtaa oli, mutta muuten sitten herralla ei ollut korvia..

Eilen käytiin meidän vakkari kentällä treenaamassa itsekseen. Aiheena riehuminen ja iloinen mieli. Se kyllä onnistui! :) Ranskispoju viiletti ihan täysiä ympäri kaukaloa ja oli ihan fiiliksissä :D. Muutama hyvä seuruupätkä saatiin tehtyä, lähetystä ja siinä pysymistä, kun minä kierrän koiran taakse (hyppyä varten) sekä luoksetuloja. Luoksetuloissa vierelletulo kyllä väääähän venyi :D. Ja  vaikka meillä tuossa reissussa meni yhteensä 1,5h, kun kävely matkatkin laskee, niin kyllä löytyi taas kotona energiaa pienen lepäämisen jälkeen. Ehdotuksia miten ranskanbulldoggin saa täysin väsyneeksi? :D
Hyvää viikonloppu! :) T:Sisu

Tänään treenattiin ihan tuossa meidän pihassa. Aiheena kokeenomainen treeni. Aloitettiin sillä, että laitoin Sisun juoksemaan agi putkea eestaas, jotta saisin sille oikean vireen. Kyllähän se löytyi, kun herra oli päivän aikana ladannut akkuja! :D Sitten treenattiin seuruuta. Paikkapaikoin todella hyvääkin pätkää. Sitten maahanmeno seuraamisen yhteydessä.."mähän en mee maahan!" t: Sisu x(. Siitä sitten taisteltiin jonkin aikaa ja kun saatiin se  suoritettua siirryttiin hyppyyn. Hmm..pelleilyä, lähti hypylle päin, mutta kääntyikin katsomaan, että "häh?" ja sitten meni vasta yli, kun käskin/pyysin. Tehtiin se kerran onnistuneesti ja välissä hirrveet pihanympärijuoskemismäenväistäketäänjaroikunkaikkienkengissäjavarastankepit-hepuli :D. Sitten taas hyppyä..nyt rupes toimimaan, kun muutamalla kerralla heitin juuston palan hypyn yli! :) Hypyn jälkeen vielä maahanmeno seuraamisen yhteydessä-treeniä. Se saatiin tehtyä pari kertaa oikein, sitten seisominen seuraamisen yhteydessä ja lopetettiin treenit siihen. Hmm..tietyissä kohdissa varsin kokeenomaista tekemistä, mutta tietyissä liikaa sähläystä. Mutta taas toisaalta nyt olis tarkotus pitää treenit mahdollisimman iloisina, jotta Sisusta löytyis taas se iloisuus. Siitä kun tuppaa tulemaan välillä "kone" ja sitten se hyytyy ja arpoo mitä tehdä, sen huomaa etenkin jäävissä :x.
Salama häikäsee :D.
Mutta tuota häiriötreeniä nyt siis PALJON!! Viimeaikoina olen kuitenkin huomannut, että vierelletuloista on tullut tosi vahvoja! Ei enää tarvitse olla sillei "vierelle, meeenyt, vierelle" :D. Ja iloisuutta löytyy! :) Ja joo..Jukka on suurimmassa osassa kuvista, vaikka Sisusta onkin kyse, mutta siitä on vaan tullut nyt otettua enemmän kuvia, kun se vihdoin palas :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat