Sivut

perjantai 10. lokakuuta 2014

Treeniä Suskun ja Mantan kanssa.

"Ruutuun"/ympyrään :D
  Eilen käytiin pitkästä aikaa treenaamassa Suskun ja Mantan kanssa. Aloitettiin paikkamakuulla. Mantan kanssa ei vielä otettu mitenkään hirveää häiriöö ja Manta sai istua siinä, kun maassa paikallaan pysyminen ei millään meinannut onnistua. Sisulla sensijaan Suskun pikkusisko oli häiriönä kiertämässä Sisua. En tiedä minkä ihmeen idean herra sai, kun parikin kertaa nousi maasta, mutta lopuksi saatiin se onnistumaan. Seuraavaksi treenattiin ruutua, se oli ihan ok molemmilla, mutta vähän turhaa sähläystä. Sitten tehtiin erilaisia luoksetuloja, jotka meni hyvin. Tehtiin jopa "ryhmä luoksetulo" kerran :D. Luoksetulojen jälkeen Sisu tauolle.

Sillä aikaa kun Sisu oli tauolla, Manta treenas katsekontaktia ja leikki, jotta saataisiin oikea vire. Hienosti meni! Sitten Manta tauolle ja Sisun kanssa myös ensin leikittiin ja wow, kylläpä se innostu lelusta! :D Sitten seuruuta. Sisu oli ihan älyttömän hyvässä drivessa ja seuraaminen oli ehkä parasta ikinä! Mun rakas <3. Vierelletuloissa edisti vähän, mutta annan sen tämänkerran anteeksi, kun teki muuten niin hyvin töitä. Sitten Sisu tauolle ja Mantan vuoro.

Kukaan ei voi väittää, ettei meiän treeneissä olis kivaa! ;)
Sisu seuraa

Manta oli jostainsyystä ihan "häh, mitä? Mitä sä mua katot"-tuulella, joten Susku ja Manta treenas yhteistyötä eri tavoin. Sitten Sisun vuoro. Sisu teki pari luoksetuloa ja seisominen seuraamisen yhteydessä-liikkeen, lopetettiin treenit siihen.

Sisun osalta treeneistä jäi varsin hyvä fiilis. Herralla oli hyvä drive päällä ja erityisesti tuo seuruu oli  iso yllätys, ja että jakso pitää sen katsekontaktin koko ajan!! Mantallakin meni tietyt kohdat varsin hyvin, tälläkertaa oli vaan vähän ulapalla, mutta eiköhän se siitä.
Valmiina ryhmä luoksetuloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat