Sivut

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Instagram ja pentuja katsomassa.

:D <3<3
Girls <3 <3. Hassua kuvitella, että toinen näistä tulee meille!
Nonii..päätin sitten luoda instagramin blogillekin, ettei "oma" instagramini täyty ihan koirista :D. Meitä voi siis tulla seuraamaan instassakin, siellä pyöritään nimellä team.s_ft.jukka_ja_lainakoirat. Tästä pääset myös brofiiliimme :). Instagramiin laitan siis realy aikaisemmat kuulumiset. Blogin ulkoasu tulee muuttumaan lähi päivinä.

Tänään käytiin siis katsomassa pentuja toista kertaa <3. Ikää nyt tosiaan pupseilla 4vko ja olivat kyllä melkein kaksinkertaistuneet viime näkemästä!! Edelleenkin keltainen narttu on vahvilla tulossa meille, mutta käydään vielä ainakin kerran ennen luovutusta katsomassa pentuja ja päätetään sitten lopullisesti. Mä oon kyllä oikeesti ihan myyty ja en malttais millään odottaa 3vko 6päiv. (..kyllä, lasken niitä! :D), että saadaan pentu kotiin! Tänään tilattiin pennulle peti ja nyt on kaikki tarvittava valmiina uuden tulokkaan kotiutumiseen <3.

Tyttö 2 <3
<3

Keltainen narttu ja tiikeri uros olivat ehkä kaikista eniten vauhdissa. Myöskin tiikeri tyttö oli alussa aika raju ja luonnetta ei siltäkään puutu, mutta lopussa neiti väsähti ihan totaalisesti :D. Tiikeri uros on kyllä hassu..herra piti vaikka minkälaisia ääniä :D. Keltainen uros sensijaan on todella rauhallinen ja sitä ei niinkään kiinnostanut painiminen. Kaikilla on kyllä ihan älyttömän hyvä hermorakenne! Keltainen tyttö myöskin puri vuoroin mua, ja vuoroin äitiä, joten ehkä se oli merkki siitä, että se muuttaa meille ;).

S:llä alkavia nimiä saa myös ehdotella..Siru, Säde ja Sumu on ehdottomasti pois suljettuja koska Sarkku oli Sade ja Siru ja Sumu on liian lähellä Sisua. Mutta jotenkin tuntuu, että mikään ei oikein tunnu olevan tarpeeksi hyvä. Kuvia tuli räpsittyä taas 120kpl., lisään tänne vain muutaman, facebookissa niitä enemmän.
Toiset ottaa rennosti :D.
Poika 2 oli varsin äänekäs kaveri :D (y).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat