Sivut

torstai 23. tammikuuta 2014

Toko, toko, toko.

Vaikka mä en tänne hirveästi meidän kotona treenailuista päivitä, niin tänään saatiin otettua jonkinlaisia kuvia. Ollaan siis oltu tällä viikolla yllättävän ahkeria ja ollaan treenattu kotona tokoa ja eilen vähän näyttely poseerraamista, joka päivä! :)

Sisun kanssa ollaan treenattu seuruuta, jääviä, vähän temppuja, nättely poseeraamista ja noutoa. Noudosta meillä ei varmaan koskaan tuu oikeanlainen, koska koira ei suostuis palauttamaan lelua. Eilen meillä olikin aikamoiset rallit, kun heitin koiralle lelun, se lähti sen perään ja juoksin nopeasti ottamaan sen siltä just, kun se kerkes kääntyä muhun päin ja sanoin anna :D. Mä en vaan yksinkertasesti keksi siihen oikein mitään keinoa.. se saattaa tulla namun avulla puolen metrin päähän ja en halua opettaa sitä, että se saa jäädän siihen, tai sitten se juoksee ohi, tulee ilman lelua, tai jää lelun luo paikoilleen, eikä tule mun luo. Huoh.. :D Noo, ei me avoon (jos aloonkaan) asti mennä, joten ei se maailma sihen kaadu, jos ei se yhtä noutoa osaa. Se kuitenkin lähtee nouda käskystä hakemaan lelua ja malttaa jopa odottaa vierellä, vaikka heitän lelun ja en anna sille heti lupaa mennä, eli se alku olis kisa kunnossa.
-vierelle

jotain riehumista lelun kanssa.

Pomon kanssa ollaan treenattu sivulle tuloa ja kuole ja ympyrä temppuja. Niin ja treenattiinhan me yks päivä vähän näyttely poseeraamista. Hienosti ja innokkaasti se vanha herrakin jaksaa treenata! :)
-sivulle

-kuole
Huomaa kyllä, että näyttely jutut ei oikein ketään (ainakaan vielä..) kiinnostais niin paljon, kuin toko. Agilitykin on vähän jäissä ja jos huomisen sää ennuste pitää paikkansa on nippanappa, mennäänkö agi treeneihinkään.
..ja sitten Sisun mielipide pakkasista ;):
Sisun mielipide pakkasista.

5 kommenttia:

  1. hyvä,Mantalla on kanssa toi nouto et se ei anna lelua pois mut yritän jotenkin HYVÄÄ VIIKONLOPPUA TEILLEKKIN

    VastaaPoista
  2. Kiitos, hyvät viikon loput sinnekin! :)

    VastaaPoista
  3. Miten opetat ton ''kuole'' käskyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opetin sen niin,että kun äiti oli aikaisemmin opettanut Pomon menemään maahan, niin käskin Pomon maahan, olin tollei Pomon sivulla, kävelin vähän sitä päin, Pomo kierähti tollei kylelleen ja palkkasin. Myöhemmin liitin siihen käskyn.

      Poista

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat