Sivut

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Reino treenaa.

Jälleen tokoilemassa kylmästä säästä huolimatta Reinon kanssa :). Reino on ihan eri maata kuin Sisu ja sen kanssa on paljon kivempaa treenata,kun se ottaa siitä ilon irti :). Sisusta on tullut tosikko (joo, mun on hyvä sanoo :D) ja se kiinnittää muihin koiriin paljon herkemmin huomiota. Jatketaan kuitenkin myös  Sisun kanssa treenailua, agility vaan sattuu (yleensä..)sopimaan sille paremmin.

Luoksepäästävyys:
Ihan ok meni.

Ringissä kävely:
Eli kierrettiin kaikki yhtäaikaa ympyrää ja koirat kulki vierellä, ei välttämättä tarvinnut olla kontaktissa, jos kulki nätisti. Reino haisteli maata tässä kohta aika paljon.

Toisten koirien välistä pujotteleminen:
Wow..toisella kierroksella oli kokoajan katsekontaktissa ja meni niin vauhdikkaasti!

Luoksetulo:
Olipas aika vauhdikas! :)

Hyppy-este:
Hypittiin eri korkeuksilla agi-hyppy tapaan. Repehän hyppäs aika kivasti!

Seuraaminen:
Oikein hienosti meni.

Seisominen seuraamisen yhteydessä:
Jeij..se on parantunut :).

Jalkojen välistä pujottelu:
Mä en jotenkin osannut ohjata Reinoa hihnassa kunnolla, joten sähläämisekshän se meni, mutta tiedän, että Reino tekee sen kotona, koska ollaan treenattu sitä.

Pyöriminen:
:D Reino varmaan tykkäis koira tanssista, koska se on aina niin iloisena tekemässä tätä ja tarjoo aika usein tassua, jos ei meinaa ymmärtää, mitä siltä pyydän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat