Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Jukka laihikselle ja tokoilemassa.

En tiedä, onko tämä hyvä kirjoitus tänne, mutta kirjoitampahan kuitenkin

Miten tähän ollaan päädytty? Talvi=kissa ei liiku niin paljon ja meillä on ennen kissoilla ollut koko ajan ruokaa tarjolla, koska ne ovat osanneet säännöstellä itse, paljon syövät. Sarkkuhan syö aika vähän ja ei suostu syömään muuta, kuin kovaa ruokaa (ei syö pehmoisia, lohen lihaa, juustoa tai namuja). Toisin kuin tämä herra vetäisi varmaan kaiken, mitä sille antaisi.  Tässä siis lähtö kohta..
Saattaa järkyttää herkkä silmäisimpiä.
Juki painaa nyt 5.5kg. Jos sais aikalailla vähän vajaa kilon pudotettua, niin olis hyvä. 
Ja miten tästä eteenpäin toimitaan?
Me laitetaan pusseihin sen verran, mitä kisan ruuan mukaan Jukin pitäisi syödä ja yhtään enempää ei tipu! Ja laitetaan se nyt säiden vähän lauhduttua useammin pihalle. Jukihan on niin hienohelma, että se ei meinaisi edes näillä lauhemmilla säillä olla pihalla kovinkaan pitkään, mutta on sen pakko siellä välillä olla. Nyt alkaa armoton ruokinnan tarkkailu! ;) Toki sillä on tossa karvaakin, mutta on se ihan tarpeeksi pyöreä laihikselle.

 Ja sitten vähän eri uutisiin. Eli  haettiin Reino mukaan ja lähdettiin tänään tokoilemaan. Äiti meni Sisun kanssa ja mä Reinon. Molemmilla koirilla oli loppu ajasta huomattavissa väsymystä ja ei ollut mitkään parhaat treenit. Mutta molemmat kuitenkin suorittivat toisten koirien pujottelun hyvin ja Sisukaan ei haukkunut yhtään, tällä kertaa se vaan vinkui alku ajasta vähän!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat