Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

Agi treenit, elokuvissa ja keikalle.


Joo,eli ei ihan nappiin menny tän päivän agi treenit. Sisu karkas heti aluks taas sen yhen koiran luo. Se ei kestä sitä yhtään,ne karvat häiritsee sitä. Loppu meni taas ihan ok. Jos itse osaisi ohjata paremmin, niin vois kans vähän mennä paremmin. Mun ja Sisun luottamus ei tällä hetkellä häiriössä oo kyllä kovin hyvä. Sisu ei oo yhtään oma itsensä tuolla hallissa. Onnex se,kun tarpeex kovaa sanon,niin kuuntelee. Ja siis Sisu oli ennen sellainen,että se olis kyllä tullu luokse, kun sen kutsuu,mutta se testaa nyt ihan kunnolla. Puku häiritsee sitä myös tuolla,mutta se paleltuu muuten. Putki on kyllä ihan Sisun ykkönen, se teki sitä taas paremmin,kun hyppyä :D.
Eilen oltiin katsomassa sitä elokuvaa. Seikkailua ja taistelua siinä ainakin oli. Juoni oli hyvin selkeä ja ehkä antaisin arvosanaksi 9.Ei kymppiä, koska se kesti melkein 3h ja oli ehkä vähän liikaa taistelua, mutta muuten hyvä elokuva, jos haluaa seikkailua ja jännitystä :).
Niin ja mä meen 15.2 Roben keikalle! ;) Lähetään sinne yhen tyypin kanssa ja saattaa tulla erittäin hauska reissu ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat