Sivut

maanantai 13. tammikuuta 2014

Pussi riehumista ja lenkistä.

Huhhuh..pitkästä aikaa itsellenikin tuli oikeasti kuuma, kun treenattiin. Eli koska tuolla pihalla ei oikein nyt voi -14c.ssä treenata mitään,niin kehitettiin sitten sisällä pussi rallit. Ekaksi pidensin pussin pituutta, koska se ei oikeasti ole ollut meillä mikään pitkä. Se meni hyvin, joten lisäsin pituutta vielä lisää. Koska ei tullut mitään ongelmaa aloin tehdä niin, että nami alusta ei ollutkaan heti putken päässä, kuten se on ennen ollut, vaan ensin n.2,5metrin päässä edessä, jottei Sisu opi jäämään pussin suulle seisomaan. Sen se tajus yllättävän hyvin, joten laitoin namialustaa aika paljon oikeammalle vähän piiloon. Tai ei se piilossa ole, mutta joutuu vähän kääntymään, siinä vaan on vaatekaapit sillei jännästi, että siihen ei ihan suoraan näe, sitä tarkotan. No.. senkin se meni hyvin, joten sama vasempaan suuntaan. Nopeasti tuo kyllä oppii :)! Tein välillä niin, että ohjasin Sisun pussin suulta menemään nami alustan suuntaan ja sanoin hae ja välillä juoksin nami alustalle mukana. Mutta tuli kyllä kuuma ja vauhtia ei puuttunut! :) Lopussa otettiin vielä yksi luoksetulo ja leikittiin. Tässä posetus kuva pussin kanssa, en siinä vauhdin huumassa edes muistanut ketään pyytää kuvaamaan itse treeniä :D.
Tosiaan.. aika kirpakat ilmat tuolla pihalla. Itse tosin tykkään viileäämistä ilmoista, eikä Sisukaan niitä vastaan ole, vaan pukua ja tossuja ;).Tossuina meillä on siis ruttunutun tekemät tossut ja ovat kyllä hyvät! Etenkin takajalkojen tossut pysyvät hyvin jalassa mikä on hyvä, koska Sisu ravistelee niitä pois aina välillä ;), mutta eipä lähe :). Tossuja tosin käytetään vain jostain -9c.stä alkaen, ei pikku pakkasilla. Mutta tällaisilla keleillä ne on pakolliset, koska muuten tulee koiralla aika kiire kotiin. Tänään tein sille lenkin lopuksi niin, että riisuin siltä portilta, josta on siis ehkä joku metri rappusille, joista pääsee sisälle, puvun ja tossut, kun se on niitä vastaan. Eipä ollu siinä kohtaa ja aika rivakkaan juoksi sisälle ;). Ehkä se alkaa pikkuhiljaa tajuumaan, että se puku onkin näillä keleillä ihan kiva juttu.

2 kommenttia:

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat