Sivut

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Sade kasvaa.

Noh, ei mikään yllätys, kaikki pennut kasvavat :D. Mutta laitoin sen tuohon otsikoksi, koska Sade on kasvanut kooltaan aivan hirveästi!! Tänään käytiin "taas" pihalla/ ulkona Sateen kanssa :). Näissä kuvissa näyttää siltä, että Sade olisi läski, mutta se ei oikeasti ole, sen karva vaan on niin pitkää, että se näyttää näissä kuvissa läskiltä. JA todellisuudessa Sade ei ole viime punnituksesta lihonut kun 10g ja painaa nyt siis 1,5kg. Minusta on kyllä hieman outoa, että painoa ei ole tullut Sateelle tuon enempää lisää, mutta muuten on kyllä kasvanut paljon.  
Takana kaatunut agi-este (olen muuten unohtanut päivittää mun ja Sisun agi- treeneistä :( ).

Lintuja oli Sateen meilestä hirveen kiva katsoa, yritti jopa saalistaa niitä.. ei ihan hihna riittänyt :D.

-Mauu.. päästäkää mut sisään!!
Meidän elämässä ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä tapahtunut, ollaan vaan ulkoiltu paljon ja oltu rauhassa, toko treeneissä käytiin viime tiistaina (siitäkään en sillon päivittänyt) Sisun kanssa. Kahden viikon päästä on Sisu ja Nipsu (jes... pääsen esittämään Nipsun <3 <3!!)menossa mätsäriin ja ihan kohta on taas tulossa Sisulle näyttely (kerron siitä sitten sen näyttelyn jälkeen enemmän, jos ei mene ihan hirveän huonosti)!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat