Sivut

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Ensimmäisen treeni viikon ensimmäinen päivä on takana.

No moikkelis moi TAAS :D!! Tänään koirien treenit jäivät 10min pituiseksi/koira, sillä itselläni oli vähän muuta menoa ;)..
Mun ilme XD
..juu, oltiin Vivixin ja äitin kanssa tivolissa. Käytiin niin paljon Vivixin kanssa pyörivissä laitteissa, niin mua rupes oksettamaan.. mitään ei kuitenkaan tullut. Muuten oli kivaa :)!! Mutta sitten takas koirien juttuihin.. eli siis treenasin molempien koirien kanssa agia, kun se oli tämän päivän koirien "lukujärjestyksessä". Pomo ei suostunut hyppäämään esteen yli, joten vaan pujottelin sen kanssa ja tein vähän aikaa tokoa. Sisu sen sijaan oli aivan innoissaan ja mentiin jopa pieni rata esteillä (ensin se rengas, minkä läpi hypätään, sitten hyppy este ja sitten pujottelu.. niin, putkihan meillä on täällä sisällä, joten sillä ei nyt tänään treenattu).Sisu on kyllä niin innoissaan agilitysta <3. Harmi vaan, ettei se rakenteensa takia sovi muuta, kuin kotona agilitya harrastavaksi :(..
My agility dog <3.
 ..ja vielä loppuun kuva Sateesta :D..
Diiva :D <3!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat