Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen koirien ruoka resepti: - Pipan pastalautanen.

Innostuin kokkaamaan koirille, joten käytiin ostamassa tarvittavat ainekset ja sitten ei kun kokkaamaan!! Tämän reseptin löytää myös kokkaa koiralle- kirjasta, mutta laitan sen myös tähän :)..

Tarvitset:
150g lampaanlihaa TAI naudanlihaa
1 porkkana
1 rkl oliiviöljyä
100g herkkusieniä
100g pakasteherneitä
100g ohutta keittopastaa
1rkl emmentaalraastetta

Ruoka valmistetaan näin..
Kuutioi lampaanliha/naudanliha pieneksi. Ruskista liha, kuori porkkana ja raasta lihan sekaan. Kaada joukkoon 1,25 dl vettä ja hauduta aineksia 15min. Kuori ja paloittele sillä välin herkkusienet. Lisää sienet sulatettujen herneiden kanssa lihan sekaan ja hauduta vielä 5 minuuttia. Keitä pasta suolattomassa vedessä. valuta ja sekoita liha-kasvisseokseen. Anna jäähtyä, ripottele päälle juustoraaste ja syötä annoksittain.

Yläpuolella kuva minkälainen meillä tästä tuli. HUOM: - Me ei laitettu (Pomon allergian vuoksi) tähän pastaa EIKÄ herkkusieniä. Lampaanlihan me korvattiin naudanlihalla JA meillä tuota on nelin kertainen annos ohjeen annokseen verrattuna, sillä tuo on tarkoitettu Sisun kokoisille koirille ja meillä täällä asustaa yksi paljon isompi koira. Tosin.. me ei olla vielä annettu tuota kaikkea, vaan siitä jää koirille myös huomiselle. Meillä tämän ruuan sekaan laitettiin myös nappuloita ja meillä porkkanat laitettiin siivuina, ei raastettu.Koirat söivät tämän annoksen hotkien, joten suosittelen!! Itse löysin tämän reseptin reviiri-lehdestä, mutta minulle on tilattu nyt tuo kokkaa koiralle-kirja, joten sieltä sitten aina joka kuukausi kokataan äitin kanssa koirille yhden kerran ruokaa, joten jatkossa tänne blogiin siis myös näitä reseptejä :). Muutenhan meillä koirat syö ihan koiran nappulaa, mutta tuleepahan tämän kokkauksen myötä vähän vaihtelua koirille. Jos kokeilette tätä ruokaa koirillenne, niin mielelläni kuulisin, että mitä teidän koirat tähän ruokaan tuumasivat. Kommenteissa voi kertoa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat