Sivut

torstai 18. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnassa+Sisun teini kausi.

Jee..kyllä tätä on koirien kanssa odotettukin, kevät on täällä!! Tuleva kesä ei välttämättä ole Sisun mieleen säältään (kuuma), mutta itse toivon, että olisi enemmän aurinkoisempi kesä,kun viime vuonna :). Tää tauko on johtunut siitä, että äiti oli töiden takia pois kotoa (ja iskä siellä Thaimaassa..), niin mummo oli mun kanssa ma-ke, joten en voinut tulla kirjoittelemaan. Kuitenkin..3.n päivän aikana on lähtenyt vaikka kuinka paljon pois lunta, ja metsässä sitä ei ole ihan kohta yhtään, jee!! Vielä en näiden (vesi)sateiden ja "kiireen" takia saanut otettua keväisiä kuvia metsästä, mutta tässä muita kuvia meidän eläimistä..
Jukka the cat king. Juki on ollut nyt aika itsenäinen, mutta niinhan ne kissat on :).

Sade the itsenäinen :D. Tämä tytsy ei enää leiki kanssani niin paljon, kun silloin pienempänä pentuna ja musta tuntuu,että se on melkein koko ajan itsekseen jossain.. kyllähän se vähän harmittaa :(.

Sisu the välillä maailman ärsyttävin "teini"-koira. Ei,ei.."termiitt"i se on <__> :D!! Mutta kyllä se Suvex sitä hetkittäin siltikin rakastaa ;).

-Mitäs tekis?, miettii Pomo. Pomo,the tästä nelikosta viisain (oikeasti),mutta kyllä kai se ikä siihen vaikuttaa.
Voin muuten kertoa,että tämän poppoon kanssa on nyt riittänyt kyllä minulla hommaa, kun äiti ei ollut kotona, mutta eihän se tietenkään minua haittaa. Sisun kanssa toko-treenit on sujunut hyvin:-kotona,2 kertaa on nyt jäänyt syyn tai toisen takia välistä ne kouluttajan pitämät treenit välistä..pirulauta,mua ärsyttää se,että ei ole päästy sinne!!Tällä hetkellä ollaan kuitenkin täällä kotona harjoiteltu, aiheena seuraaminen ja maahan meno. Eli siis toko kokeisiin valmistautumista, niihin kun on alku kesästä aikomus mennä. Sade on kasvanut paljon lähi aikoina, itsenäistynyt PALJON ja reipastunutkin on..on jo välillä koirien kanssa samassa tilassa, kun olemme koulussa tai töissä. Tämä kevät vaikuttaa muuten myös Sisuun: - herra on ruvennut puremaan asioita. Tällä hetkellä hän on purrut jo 2 Sateen lelua, Jukin ruokakupin "jalat" ja yhden oman ruoka kuppinsa "jalat". Hohhoijaa..välillä toi ranskanbulldoggi osaa kyllä olla tosi ärsyttävä (teini)kakara myös tämän 11v tytön mielestä <__> (huom:- syy, miksi ERITYISESTI minä olen vähän ollut nyt Sisulle vihainen on se,että minä tulen aina ensimmäisenä kotiin ja ei ole kiva,kun heti joutuu herran "aikaan saannoksia" ruveta keräilemään). Noh, sille ei voi muuta, kun jättää Sisu töiden ja koulun ajaksi sille alueelle, mistä se ei pääse kissojen ruoka kupeille syömään niiden ruokia (sitäkin on tapahtunut) ja puremaan niiden ruoka kuppeja. 

p.s. Älkää luulko,että vihaan Sisua, se vaan on nyt ollut vähän riiviö/termiitti päällä, ihana se silti on <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat