Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Poo the mätsäri koira :D.

Aamuisesta maha kivusta huolimatta lähdimme äitin ja Pomon kanssa match show.hun..
Ensin ilmoittautumaan. Tuomarina toimi tällä kertaa sama nainen, joka on myös Sisun tottis kouluttaja, ja tämä olikin positiivinen yllätys :). Kehät pidettiin maneesissa ja ne olivat kyllä hyvin järjestetyt, kaikille sijoittuneille palkinnot. Emme olleet antaneet Pomolle ilta ruokaa, joten Pomolla oli "pieni" show päällä, kun sillä oli nälkä. Tästä syystä äiti sitten meni Pomon kanssa kehään, vaikka alunperin minun olisi pitänyt handlata Pomo. Pomo kilpaili ensin bordercollieta vastaan ja sai sinisen, eli "huonomman" nauhan..
Harjoittelua ennen kehää.
Pomo ja äiti kehässä.

Yhdestätoista veteraanista 6 sai punaisen (paremman) nauhan ja 5 sinisen (huonomman) nauhan. Sinisten kehässä oli siis 5 koiraa ja tuomari hetken mietinnän jälkeen sijoitti Pomon ja äitin neljänneksi, loppu tuloksena siis Sin 4. Palkintona saatiin ruusuke, 2luuta ja pehmoista koiran ruokaa!!..
<3.
Hyvin Pomolla ja äitillä siis meni :)!! Seuraavan kerran Pomo nähdään kehässä kesäkuussa, mikäli kaikki menee suunnitellusti ;).



3 kommenttia:

  1. Terve,tässäpäs näät kuvan Timistä :DD Vihdoin ja viimein xD Meinaan muuten alottaa bloggauksen taas <3 Mut täs se kuva:
    http://oi45.tinypic.com/4qkj9x.jpg
    Kopio toi linkki ja laita se osoiteriville :3
    Timi täyttää ens kuussa vuoden,hurraaa ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


    -Laksu paksu :D

    VastaaPoista
  2. OMG..Se on kasvanut ihan hirveesti!! Se on suloinen edelleen <3.ONNEE JO VALMIIX TIMILLE JA TERKUT ;)!!

    T:Suvex, Kissat ja Koirat.

    VastaaPoista
  3. ..ja TOSI kivaa, kun rupeet taas bloggaamaan :)!!

    VastaaPoista

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat