Sivut

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 5.luukku

Pahoittelut, etten kerennyt julkaista tätä eilen. Eilinen päivä meni siis, kuten monella koiraihmisellä, messarissa :). Päivä oli vallan mukava ja shoppaileminen oli ehdottomasti päivän kohokohta. Siiri sai eh:n, joten sen kummempaa menestystä ei tullut, mutta sitä ei odotettukaan, sillä tuomarin muutos tuli torstaina. Arvostelu oli hyvin siirimäinen, tuo tehoa saa tulla lisää kommentti johtuu siitä, että neidistä olisi ollut mielenkiintoisempaa haistella matossa olevia hajuja, kuin keskittyä liikkumaan :D. Kuvasin päivästä myös my day:n! Valitettavasti en kerennyt kuvaamaan tuon enempää :(.

Siirin arvostelu:
"Hyvin feminiinen, neliömäinen juniori, jolla kevyt raajaluusto. Hyvä ylälinja. Iänmukaisesti kauttaaltaan vielä kovin kapea. Ryhdikäs kaula. Kulmikas kallo. Turhan lyhyt kuono-osa. Hyvä otsapenger. Kauniit, tummat silmät. Alaleuka voisi olla leveämpi. Liikkuu sujuvasti, tehoa saa tulla lisää".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat