Sivut

maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 14.luukku

Vähän pakastimien sisältöä :D.
Tänään olisi taas aika miettiä meidän koirien ruokintaa :). Viimeviikolla meille kotiutui koirille oma n.80l:n pakastin ja entuudestaan on jo pieni pakastin, joten olihan se käytävä ruokaostoksilla. Nyt on sitten pakastimet täynnä :D. En edes yrittänyt ottaa kaikista ruuista kuvaa, mutta ylhäällä vähän pakastimen sisältöä...neuta, hevosta, sika-nauta jauhelihaa, lohta, maksaa, mushin pullia, paria eri luuta ja eri palalihoja. Näillä pärjätään ehkä vähän aikaa xD.

Ollaan siis pikkuhiljaa ruvettu ennemmän ja enemmän syöttämään koirille raakaa, pikkuhiljaa siirrytään ainakin melkein kokonaan raakaan :). Mutta koska ruokavalio on vielä vähän kesken ja nappulaa on vielä ihan kiitettävästi, niin välillä kuppiin eksyy myös nappulaa :D. Tällähetkellä koirat saavat lisäravinteina ADE-liuosta, pellavansiemenrouhetta ja  kananmunaa. Lisäksi viikoittaiseen ruokavalioon kuuluu kerran lohta ja maksaa ja pari kertaa luita :). Jos teillä on jotain neuvoja vitamiinien suhteen, niin olisin todella kiitollinen, jos viitsisitte kertoa! Meikä on vähän hukassa :D.
Milka ADE-lious, Pellavansiemenrouhe ja luomukananmunia :p
Koirat ovat siis vasta viimeviikosta lähtien syöneet melkein kokonaan raakaa, joten pidemmänpäälle vaikutuksia ei voi oikein vielä sanoa. Kirjoittelen sitten lisää, kun ollaan kokeiltu tätä kauemmin :). Syy raaàlle siirtymiseen on siis yksinkertaisesti se, että huomaan molemmille koirille kertyvän massaa paremmin lihalla ja turkin olevan parempi. Lisäksi saadaan tästä läheltä paristakin paikasta näppärästi lihaa, joten mikäs siinä :D. Mutta joo...laittakaa kommentteja ja mielipiteitä! :)
Alhaalla itsetehtyä kasvis-lihaseosta, kananmunaa ja purenatural-nappulaa, ylhäällä vasemmalla sika-nauta jauhelihaa, pellavansiemenrouhetta ja kananmunaa, ylhäällä oikealla mushin nauta-kana-kalkkuna-pullia.

2 kommenttia:

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat