Sivut

tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 22.luukku

Nyt olisi aika muistella, mitä saatiinkaan tänvuonna tehtyä :). Vuosi on ollut aivan huikea, enkä olisi vuoden alussa uskonut, että starttaan kolmen koiran kanssa kisaamisen! :D Jokainen koira ylitti odotukset postiivisesti, vaikka toki niitä "tää ei onnistu millään"-päiviä on ollut. Kiitän erityisesti meidän kouluttajia ja lainakoirien omistajia...ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista! :)
Tammikuussa elettiin normi arkea. Treenattiin tokoa, agilityä ja koiratanssia, lenkkeiltiin ja käytiin koirauimalassa :). Molemmat koirat edistyivät hyvin treeneissä. Siiri täytti 4kk ja sai rokotuksen. Valmiina valloittamaan maailmaa! :)

 Helmikuussa käytiin koirauimalassa, lenkkeiltiin ja treenattiin paljon :). 28.2 Sisu starttasi toko-kisat, hmm..vallan mielenkiintoisella suorituksella :D. Pisteitä 41 ja alo0. Helmikuussa näin myöskin paljon lainakoiria.

Maaliskuu oli kisantäyteinen kuukausi, tuloksilla ei tosin paljon leuhkita :D.7.8 Reino starttasi koiratanssi kisat, tuloksena 133pist., ja heti seuraavana päivänä Sisu vietti 3v synttäreitään tokokisoissa, saaden 72pist. Tuosta suorituksesta jäätiinkin sitten varmaan kuukauden toko tauolle ja aloitettiin koiratanssin treenaaminen :D. 21.3 käytiin Kertun kanssa Lahden näyttelyssä, tuloksena jun h. 22.3 Siiri starttasi näyttelynsä, ollen pek 3 vallan hienolla arvostelulla :).

Huhtikuussa jatkui kiire..samana päivänä saattoi olla sekä mätsäri, että treenit :D. 12.4 käytiin Nipsun ja Kertun kanssa mätsärissä, Nipsulle sininen nauha ja Kertulle punainen-. 21.4 käytiin Siirin kanssa mätsärissä, tuloksena sin-. 26.4 Siirin ja Nipsun kanssa mätsärissä, tuloksena Siiri pun ja Nipsu sin. Huhtikuussa käytiin myös edustamassa boksereita mustissa ja mirrissä. Koirauimalassakin käytiin ja treenattiin :D.

Toukokuun alussa aloitettiin jäljestäminen ja Siiri osoittautui siinä todella päteväksi <3. 3.5 käytiin Tampere kv:ssa edustamassa, tuloksena Siiri PEK 1, KP, ROP-PENTU ja Kerttu jun eh!! Jeiijj! :) Ei pöllömpi reissu! 7.8 käytiin Repen kanssa Ylöjärvellä koiratanssi kisassa, tuloksena 148,34pist.!! Woow! :) Samasta kisasta jäin Tampereelle muutamaksi päiväksi tettiin Sisun kasvattajan luokse. 14-17.5 reissattiin Etelä-Suomessa, majoittauduttiin äitin serkun luona. Saldona Siirille klubshowssa pek 4, Peten koiratarvikkeen myymälässä vieraileminen ja Sarkun näkeminen <3. 23-24.5 oli alaosaston järkkäämä peltojälki viikonloppu, johon tietenkin osallistuttiin Siirin kanssa :). Saatiin todella hyviä vinkkejä! 30.5 aloitettiin kesäloma Sisun kanssa ekoissa agi kisoissa. Tuloksena hyppyradalta hyl-.

 Kesäkuussa jatkettiin kisaamista ja etenkin jäljestämistä :). Mulla oli vapaakortti läheiseen halliin, joten treenattiin paljon.  Kesäkuussa Siiri aloitti myöskin ekat juoksut. Tuloksia...6.6 käytiin bokserien erkkarissa, tuloksena Siirille PEK 1, KP, VSP-PENTU!!! <3 Woow!! 13.6 startattiin Sisun kanssa  koiratanssi kisat. Mr. ranskanbulla yllätti ja sai 141pist.!! Samaan aikaan Siiri oli äitin ja kasvattajan mukana Tuurin näyttelyssä, tuloksena pek 3 :). 22.6 oli alaosaston maalimiesilta, jossa Siiri pääsi ekaa kertaa näkemään maalimiehen. Tytsypä oli vallan pätevä! 25.6 käytiin Repen ja Sisun kanssa mätsärissä. Tuloksena Sisu sin- ja Repe PUN 3!! Jeiijj! :) 28.6 käytiin Siirin ja Nipsun kanssa rallytoko- mölleissä, kummankaan kanssa treenaamatta lajia. Siihen nähden se meni hyvin! Siirille 65pist. ja Nipsulle 60pist. :) Samana päivänä maailman paras kissa Jukka saavutti veteraani-iän ja täytti 8v!! <3
Heinäkuussa sai olla kokoajan menossa. Joko olin kisoissa, treeneissä, koirauimalassa, reissussa tai lenkkeilyttämässä koiria. 2-10.7 reissattiin Etelä-Suomessa, 11.7 kävin esittämässä Laukaa kr:ssa tutun ranskanbulldoggi Helmin, tuloksena AVO ERI 1, SA, PN 3. 21.7 käytiin Sisun kanssa agility mölleissä, tuloksena -10p. ja luokan 4!! 23.7 Luna tuli meille hoitoon pariksi viikoksi. Niiiiinn ihana tytsy <3. 25.7 kävin esittämässä Helmin Mikkeli kv:ssa ja minulla oli ilo esittää Hemppu valioksi! Tuloksena siis AVO ERI 1, SA, PN 2, SERT, VARA-CACIB!! Onnea ja kiitos Pia! :) 30.7 käytiin Sisun kanssa meidän kerhon agi epiksissä. Tuloksena kahdelta radalta -10vp., minien 2 ja K-S KENNELKERHON MÖLLIMESTARI 3 !!! <3 <3

Alkukuusta Luna oli meillä hoidossa :). Nautittiin viimeisistä lomapäivistä, treenattiin koiratanssia ja jäljestettiin. 8.8 käytiin Sisun ja Reinon kanssa koiratanssi kisassa, tuloksena Reinolle 137,33pist. ja Sisulle 144,33pist.! 15.8 vietetiin huippu päivä klubsiegerissä. Jos joku olisi kertonut mulle aikaisemmin, mitä tuona päivänä tapahtuu, olisin nauranut sille päin naamaa :D. Vaan...Siiri oli lopulta JUN ERI 1, SA, PKN 4 ja JUNIOR KLUBSIEGER 2015!! Tytsyllä ikää 10, 5kk ja eka titteli hankittu!! <3 19.8 käytiin Sisun ja Nipsun kanssa mätsärissä, tuloksena Nipsun kanssa JH- ja Sisulle pun-. 30.8 käytiin Sisun kanssa agility kisoissa. Tuloksena hyl- hyvin sikamaisella suorituksella :D.

5.9 käytiin esittämässä koiratanssia 70v-synttäreillä. Molemmat koirat yllätti mut! :) Seuraavana päivänä  käytiin Sisun kanssa aksa kisoissa, tuloksena -5vp.!! Jeiijj!! <3 11-13.9 käytiin onnidogìssa, jota oltiin taas tietysti odotettu vuosi :D. Aivan huippu hieno tapahtuma tänäkin vuonna, ei voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, mitä tuolla tapahtumassa tulee <3. Kirsikkana kakun päälle Siiri oli mätsärissä SIN 1 ja Sisu pun-!! :) 20.9 käytiin Sisun ja Nipsun kanssa mätsärissä. Tuloksena Nipsu pun- ja Sisu SIN 4!! Jeiijj! :) 21.9 maailman paras treenikoira Siiri täytti vuoden!! <3 26.9 käytiin Sisun kanssa koiratanssi kisoissa, tuloksena 153pist.!! <3 WOOOOOWW!!! <3

3.10 oli alaosaston järkkäämä toko/maalimies päivä, jonne mentiin Siirin kanssa :). Saatiin todella hyviä vinkkejä ja Siiri yllätti mut alkamalla jopa haukkumaan maalimiehelle!! 4.10 oli vuorossa Tuulos rn. Sieltä Siirille tuloksena jun eri 4. 10.10 käytiin puppy-ja veteran showssa, josta Siirille tuloksena jun eri 3. Samana päivänä Luna tuli meille hoitoon viikoksi <3. 17-18.10 oli alaosaston järkkäämä tottisviikonloppu, josta saatiin jälleenkerran hyviä vinkkejä Siirin tottikseen :). Loppukuu oli vähän hiljaisempi. Lenkkeiltiin, treenattiin ja käytiin koirauimalassa. 30.10 käytiin tutustumassa doboon ekan kerran ja voi vitsi, miten hauska laji se on! :D

Marraskuussa me ei muuta taidettu tehdäkään, kuin käydä koirauimalassa, treenata ja kisailla :D. Otettiin sellainen 5vko kisaputki. 7.11 käytiin koiratanssi kisoissa, Siiri starttasi kisansa upealla suorituksella saaden 157,67pist. Sisu sitten sikaili senkin edestä, tuloksena pohjat, eli 95,33pist. :D 15.6 käytiin Siirin ja Nipsun kanssa mätsärissä, tuloksena molemmille punanen nauha. 16.11 Reino teki comebackin treeneihin muutaman kuukauden sairasloman jälkeen. Relle oli hieno <3. 21-22.11 oli Jyväskylä kv. Lauantaina tuloksena Kerttu nuo eh ja sunnuntana Siirin kanssa jh-. 28.11 käytiin Sisun kanssa agi kisoissa, tuloksena hyl- Ranskanbulla päätti unohtaa, mitä tarkoittaa kepit :D.
5.12 päätettiin kisaputki. Käytiin Siirin kanssa messarissa, tuloksena jun eh. Muuten otettiin joulukuu aika rennosti. Käytiin me muutaman kerran treeneissä ja kotona treenattiin sillointällöin, mutta siihen se jäi :D. Koirat ovat tällähetkellä ansaitsemallaan lomalla. Mulla meni alkukuusta aika paljon aikaa kouluun ja nyt joulun valmisteluun. Joulukuu oli kiva lopetus vuodelle :).

Mitä siis saavutettiin ja mitä jäi saavuttamatta? Tässä viimevuonna asettamani tavoitteet :). Yliviivatut ei toteutuneet.

Sisu:
-Tokossa kisakentille. Varmoja suorituksia.
-Agilitya!!
-Mahdollisimman monen eri lajin kokeilua.
-Uinti treeniä paljon.
-Muutamassa mätsärissä käymistä.
-Hihna käyttäytyminen vieläkin varmemmaksi.
-Koirakavereiden kanssa riehumista.
"Sisulle hieno vuosi :). Ransanbulla starttasi kolmessa eri lajissa ja vaikkei koiratanssia pitänyt sen kanssa alunperin ruveta treenaamaan on se tällähetkellä Sisun päälaji :D".

Siiri:
-Tokon ja koiratanssin alkeiden opettelua.
-Näyttelyissä ja mätsäreissä käymistä.
-Jälki treeniä
-Uinti treeniä paljon.
-Canicrossin alkeita mahdollisesti.
-Koirakavereiden kanssa riehumista.
"Siiri yllätti täysin <3. En olis alkuvuodesta vielä osannut odottaa, kuinka huippu koira mulla on käsissä <3. Siiri saavutti parissa vuoden tärkeimmistä näyttelyistä huippuhyvät tulokset ja kerkesi startata koiratanssi kisatkin ja aloittaa dobon ja jäljestyksen".

Reino:
-Koiratanssissa kisakentille. Varmoja suorituksia.
-Canicrossailua
-Muutamassa mätsärissä käymistä.
-Tokoilua
"Kerettiin kisata kolme koiratanssi kisaa vallan mainioilla tuloksella, kunnes Reino jäi muutaman kuukauden sairaslomalle jalkansa takia. Reino kuitenkin kerkesi loppuvuodesta palailla treeneihin. Canicrossi jäi jalan takia pois. Reinon kanssa ei käyty kuin yhdessä mätsärissä, mikä on kyllä ennätyksellisen vähän :D".

Jukka:
-Normi painoon pääsy ja siinä pysyminen.
-Kissamaisuuksia
-Jos herra jättäis tänä vuonna kesäreissun väliin, olisin jo todella onnellinen siitäkin :D.
-Terveenä pysyminen. Ikää alkaa Jukilla kuitenkin jo olla.
"Noh..onhan se laihtunut, mutta ei sitä vieläkään voi laihaksi sanoa :D. Jukka pysyi koko vuoden terveenä eikä lähtenyt pidemmille reissuille, mitkää on super hyviä juttuja. Nuo muut onnistuu Jukalta luonnostaan :D".


Ohjaaja:
-Mahdollisimman monen eri koirarodun handlaamista.
-Kehittymistä ohjaajana.
"Samat kun tänä vuonna :D".
"Huomasin vasta kun kirjoitin tätä tekstiä, että en muuten handlannut yhtään uutta koiraa tänävuonna :D. Nykyisissäkin on jo niin paljon tekemistä, että en kerennyt. Ohjaajana kehityin paljon ja starttasin kolmen koiran kanssa kisaamisen".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat