Sivut

perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 11.luukku

Tämänpäivän luukusta paljastuu .rumujen pärinää. koiranruoka resepti!! :) Ne, jotka ovat seuranneet meidän blogia pitkään tietävät, että mä tykkään kokata.Viimeaikoina ei ole kuitenkaan ollut aikaa, joten tänään otin pitkästä aikaa kokkaa koiralle-kirjan käteen ja valitsin reseptin. Tälläkertaa päädyin kokkaamaan tällaisen reseptin mukaan...:)

Bellan lempiruoka

Tarvitset:
2sipulia
4porkkanaa
2rkl voita
200g naudanjauhelihaa
2rkl tomaattipyreetä
5dl suolatonta kasvislientä
150g tölkkimaissia

Kuori sipulit ja porkkanat ja kuutioi ne pieneksi. Kuumenna voi ja kuullota siinä sipulit. Lisää joukkoon jauheliha ja paista. Sekoita joukkoon tomaattipyree, porkkanakuutiot ja kasvisliemi. Hauduta 20min. Sekoita mukaan maissi, kiehauta ja nosta tulelta. Anna jäähtyä.

Muokattiin tätä ohjetta senverran, että naudanjauheliha oli sika-nauta jauhelihaa ja laitettiin se tuonne juuri ennen tarjoamista, koska meidänhän koirat syö raakaa ;). Määrät pidettiin samana kuin tuossa ohjeessa ja tuota jäi vielä  yhdeksi kerraksi syötäväksi. Lopuksi laitettiin molempien annoksiin kananmunat. Ohje oli helppo ja selkeästi täyttävä...Sisu on tällähetkellä ilmapallon näköinen xD. Molemmat koirat söi sitä hotkien, maiskutus vain kuului. Kannattaa kokeilla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat