Sivut

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Lomailua

"Kuvaa keskenäs" :D
 Ensinnäkin...pahoittelen pientä bloggaustaukoa! Ei ole ollut innostusta kirjoittaa, joten olen suosiolla päättänyt olla postaamatta :). Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei me oltaisi tehty mitään. Tammikuun lopussa on koiratanssi kisat ja tässä yksi päivä tajusin, että viikko joulutaukoa saa nyt riittää, sillä treenattavaa on vielä etenkin Sisulla. Siispä ollaan treenattu melkein joka päivä koiratanssia, lisäksi Siiri on tokoillut pari kertaa :). On hauska huomata, että viikkokin taukoa tekee ihmeitä ja kummankin koiran treenimotivaatio nousi samantien. Ohjelmat edistyy pikkuhiljaa, vaikka ne vieläkin on vähän kesken :D. Mulla olisi teille niin paljon kerrottavaa treeneistä, että päätin kertoa sen joku päivä videoimalla, niin näette parhaiten.

 Koirauimalassa ollaan käyty parikin kertaa. Siiri on nyt saanut uida yksin vapaana altaassa ja mä olen ohjannut sitä reunalla :). Kun muistan sanoa käskyt "tiukemmin", niin Siiri on mennyt tosi hyvin! :) Vauhtia sillä on ihan sikana. Ihana nähdä, kun toinen oikeasti nauttii. Sisu on uinut kerralla kaksi-kolme kokonaista kierrosta, sitten on mennyt Siiri ja sitten taas Sisu. Sisu on ollut normaali oma itsensä, tasaisen varmoja suorituksia. Hyvä Sisu!! :) Tänään laitettiin lopuksi molemmat koirat uimaan yhtäaikaa. Äiti käskytti Sisua ja mä Siiriä. Harmittaa, kun ei ollut kameraa mukana, se olisi ollut kuvaamisen arvoista materiaalia! Ensi kerralla sitten xD.
"Mun keppi!!"
Ja vaikka ollaan treenattu ja käyty koirauimalassa, ollaan myös nautittu lomasta! :) Säät on suosineet ja on ihanaa päästä päivällä rauhassa metsään lenkkeilemään valosalla, ei tarvitse herätä aikaisin ja ei ole minuuttiaikataulua. Mikään ei lomalla voita metsälenkkiä raikkaassa ilmassa ja pikku pakkasessa, huippua! :) Vielä tasan viikko lomaa jäljellä ja aijotaan kyllä nauttia niin paljon, kuin vaan pystyy. Meidän poppoo toivottaa kaikille tulosrikasta ja onnellista uuttavuotta! :) Tehdään ensivuodesta tätäkin vuotta parempi! Muistakaas pitää huomenna koirat kytkettyinä, ettei rakkaat karvakorvat pääse karkuun! Varmempikin koira voi säikähtää.
Sisu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat