Sivut

maanantai 8. syyskuuta 2014

Onnidog`14: lauantai

Nipsu: "mä oon nääiin hurja, älä tuu lähemmäs!" :D

Herätys kello soi jälleen 7.30. Hetken sitä miettii, onko hullu, kun siihen aikaan viikonloppuna herää, mutta kannatti herätä! ;)

Ensimmäisenä treeni vuorossa oli jälleen Reino, treenit alkoi klo.9, vuorossa näyttely koulutus. Ensin kierrettiin yksittäin kaikki liike kuviot, seisotettiin koirat kouluttajalle sekä treenattiin  pöydällä oloa. Reino oli pöydällä älyttömän hyvin, ei väistänyt kouluttajaa ja seisoi kuin tappi sen ajan, kun kouluttaja häntä tutki! :) Sitten muitten koirien vuoro ja Repe tauolle. Sen jälkeen mentiin vielä yhdessä pari kierrosta ympäri ja treenattiin sitä, että kaikki muut laittoivat koiransa seisomaan ja yksi pujotteli ne. Sekä liikkeet, että pönötys menivät hyvin! Repe ei häiriintynyt pujottelusta yhtään :). Muuta ihmeellistä ei treenattu. Sain hyviä vinkkejä esim. miten seisottaa Repe hyvin ja mikä on hyvä vauhti Reinon kanssa.
c. Hanna Laukkanen Jinsi

c. Hanna Laukkanen Jinsi

Repen treenien jälkeen menin suoraan Sisun kanssa agilityyn. Ensin treenattiin hyppy-puomi-hyppy-hyppy-u putki- rataa. Rata kääntyi puomin jälkeisen hypyn jälkeen oikealle. Sisu sai jonkun ihmeen hepulin ja en meinannut pysyä sen perässä, kun poju juos niin kovaa! :D Sähläämiseksi meni tämä eka rata siis melkein kokonaan. Ja tosiaan takana 40min. rinteissä juoksua, eli siitä ei ole kiinni :D. Sitten siirryttiin treenaamaan hyppy-hyppy-hyppy-putki-pujottelu-rataa. Tosiaan toisen hypyn jälkeen rata kääntyi vasemmalle. Tämä meni jo paljon paremmin ja Sisu jopa kuunteli mua, vaikka en ollutkaan ihan sen vieressä, joten sain ohjattuakin sitä paremmin! :) Lopuksi treenattiin vielä a-estettä ja keppejä erikseen. A oli vähän hankala Sisulle, pari kertaa aiemmin mennyt sitä, mutta huomaa, että edelleenkin vähän jämää sitä ellei saa kunnolla vauhtia. Pujottelu meni hyvin, kun herra malttoi keskittyä ;).
Tätämieltä Sisu oli agilitysta :D.

Pujottelua.

c. Hanna Laukkanen Jinsi

Agilityn jälkeen 2h taukoa ja senjälkeen oli Nipsun vuoro päästä kertaamaan miten se näyttely poseeraaminen sujuukaan ;). Treenattiin samat asiat, kuin Repenkin kanssa, eli yksittäis liikkeet, poseeraus, pöytä, ryhmässä liikkeet ja pujottelu. Nipsu poseerasi älyttömän hyvin, mutta liikkeisiin olen kyllä vähän pettynyt..Nipsu rupesi vetämään aina välillä ja jouduin kulmissa tai päissä pysähtymään, jotta Nipsu palaisi normaalille askeleelleen. Nipsuhan kävelee ihan älyttömän nätisti ja keskittyneesti normaalisti, mutta nyt oli jotain ihme sikailua huomattavissa. Pöytä meni tosi hienosti, Nipsu vaan rennosti seisoskeli kun kouluttaja tutki häntä :). Pujottelu meni myös ihan ok, Nipsu ei paljoakaan häiriintynyt muista koirista.
Nipsu the näyttely puudeli :D.

..Nipsukin pöydällä.

Nipen koulutuksen jälkeen käytiin kiertelemässä kojuja ja sieltä tarttuikin tällaisia mukaan ;):

Illalla kävin vielä kuuntelemassa Juha Kareksen jalostus-luennon. Hyvä ja oikeasti asiaa kertova luento :). Luennon jälkeen meillä kävi vielä kylässä äitin sakemanni tuttu, jonka kanssa päätettiinkin, että Nipsu menisikin sunnuntaina ajamaan pelto jäljen, eikä tokoilemaan. Oli muuten hyvä vaihtoehto! ;) Sunnuntain postauksen teen tod.näk. keskiviikkona.

2 kommenttia:

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat