Sivut

maanantai 22. syyskuuta 2014

Uimista, pentuja, näyttelyitä..

Ensiksi kuitenkin sellainen juttu: extraa sivulla oleva tapahtuma kalenteri ei ole kovinkaan realy ajassa ollut vähään aikaan, kuten varmasti olette huomanneet. Muuttelen sitä tänään..viime viikolla ei Sisun kanssa tehty juur mitään ihmeellistä. Itse olin kipeenä puolet viikosta, joten se verotti voimia. Tässä kuitenkin viime viikon pää hetket :).

Keskiviikkona käytiin Nipsun ja Sisun kanssa starttaamassa syksyn sisäuinti kausi koira sportissa :). Ensin altaaseen pulahti Sisu. Herra oli ihan innoissaan, varasti melkein joka lähdössä, teki pidennettyjä lenkkejä tahallaan jne. :D Sisu ui putkeen varmaan 3kierrosta, kun herra ei vaan halunnu lopettaa! Vähän kyllä kävi mielessä millon se väsyy eikä jaksa uida, mutta ei, jakso! Kierroksia ei kerenny laskee kun herra vaan lähti kokoajan uudelle kierrokselle :D. Ei olis kyllä uskonu meiän pojusta, että siitä tollanen vesipeto kiehkeytyy! Ja voin muuten kertoa, että myöhemmin käytiin vielä lenkillä..
Suhmu <3

Sitten oli Nipsun vuoro. Nipsu ui tapansa mukaan vähän "täsmällisemmin", eli ei hosunut tms., (kuten Sisu :D) vaan oikeasti keskittyi uimiseen. Aikamoinen vesipeto Nippekin kyllä on! ;) Nipsua ei edes pidetty kokoaikaa kiinni, kun se ohjautu Antskun mukana niin hyvin takas rampille. Oli kyllä huisin hauska kerta, onneksi on tällanen laji keksitty :). Seuraava kerta on sitten lokakuussa.
Nippe <3
Torstaina käytiin katsomassa kaverini eurasier-pentuja <3 :3. Niiin suloisia pikku pumpuli palloja <3. 4narttua ja 1uros. Mä olisin niiin voinu ottaa niistä yhen asumaan meille, mutta kaikki on varattuja. Ja juuri sen takia, että tietää jokaiselle olevan jo koti, sinne uskalti mennä ;D. Luonteet oli kaikilla suh`t villejä, toisilla vähemmän, mutta vähän kuitenkin ;) <3.
-Jos mä vähän puren tästä..iihan vähän vaan ;). Ällöpallo <3!

Sisar`rakkautta? ;)

<3

Ruuhkaa pukkaa ;).
Lauantaina vietettiin päivä ranskanbulldoggien syyspäivillä Tampereella. "Meidän poppoolta" mukana oli useampikin koira ja oli kyllä aika huippu päivä hyvässä seurassa. Ja tuloksetkin oli varsin ERINomaisia! :)
Dior Kama Begum "Dior" <3
"Meidän poppoon" tulokset:

Friedrich`s Mean To Be "Mindy": PEK 1,KP,VSP-PENT!!
Kiss Bully Finesse Presley "Presley": VAL 1, KP, PU 1, ROP!!
Onorato Del Jodonel "Jimi": VAL 2
Dior Kama Begum "Dior": JUK 3!!
Black Strawberry Jeny "Peppi": NUO 2!!
Polli Brillians Kama Begum "Ruusu": VAL 1, KP, PN 2!!
Meafiton Chocko Blacky "Bella": VAL 2, KP!!
Cerera Hirkani "Helmi" ja minä: JH 1!!
Cerera Hirkani "Helmi" <3
 Ensin tosiaan oli rotukehät. Katselin "meidän poppoon" kehä esiintymisiä, kuvailin ja treenailin eri koiria. Sain testata Ruusun, Diorin, Bellan ja Helmin esittämistä :). Kaikki oli erilaisia esitettäviä, mutta kaikissa oli kuitenkin yksi sama puoli..jokainen lähti hyvin mun mukaan! :) Rotukehien jälkeen oli vuorossa junnut. Kisasin siis Cerera Hirkani "Helmi"llä. Tuomarina toimi Toni Saira. Meitä oli kolme osallistujaa, Ada, Nanna ja minä. Ensin meidät käskettiin kiertämään pari kertaa yhdessä kehä ympäri, sitten mentiin yksilö arvosteluun. Me oltiin Helmin kanssa toisina. Nostin Helmin pöydälle sillä aikaa, kun oli Nannan ja Bellan vuoro. Toni/tuomari katsoi ensin vähän aikaa miten koira seisoo pöydällä, sitten käski näyttää hampaat. Se oli vähän vaikeeta, kun en ollut Helmillä sitä kokeillut kertaakaan, mutta kyllä se kai jotenkin onnistu :D. Sitten koiria piti seisottaa vähän aikaa tuomarn pöydän edessä. Helmi seisoi hienosti, vaikka juuri junnujen alkaessa rupesi kaatamaan ihan sairaan paljon. Sitten piti tehdä T ja ympyrä. T.tä jännitin mielessäni vähän, koska en ollut sitä koskaan vielä joutunut tekemään isommissa junnu kehissä, mätsärissä kyllä kerran, mutta joo. Liikkeetkin meni hienosti.

Tarkasti kattoo hampaat..
Yksilö arvostelujen jälkeen piti vielä seisottaa koirat. Helmi rupes jo olemaan väsynyt, mutta sain sen kai jotenkin seisomaan. Tuomari kätteli Adan kolmanneksi, joten olin varma, että me oltaisiin toisia. Ei..Nanna tuli toiseksi. ME oltiin siis EKOJA!! Olin ihan, et wooww! :D Hyvä Hemppu! Mitään arvostelu lappua ei saatu, eli en osaa sanoa tuomarin mielipiteestä sen enempää..palkinnoksi saatiin ruoka säkki, pokaalli, näytepusseja ja ruusuke. Junnu kehien jälkeen pidettiin vielä arvonta, josta minä voitin yhen palkinnon, josta tuli fatboy!! Huippu päivä :D.

Eilen kävin Hempun kanssa match showssa. Helmi esiintyi ihan älyttömän hyvin, tuloksena lopuksi PUN 3!! Palkinnoksi saatiin pieni lelu, luu ja namu pussi.
Meafiton Chocko Blacky "Bella" <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat