Sivut

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Onnidog`14: sunnuntai


Sunnuntai aloitettiin sumuisessa aamussa Reinon kanssa toko koulutuksella. Treenattiin seuruun käännöksiä, maahanmenoa, luoksetuloa ja irtoamista hypyn ja ruudun avulla. Reinon katsekontakti oli tosi nättiä seuruussa ja saatiin kehuja siitä, kuinka hyvin Reino käyttää kroppaansa käännöksissä. Maahanmeno meni ihan ok, luoksetulo oli vauhdikas ja iloinen. Irtoamiset meni hyvin kun löysin Repelle just oikeet namut ;). Vähän ehkä olisin toivonut enemmän vauhtia, mutta ei me kovin kaukaa irtoamista edes treenattu, joten ehkä se vauhti tulee sitten kun matkaakin rupeaa tulemaan enemmän.




Reinon koulutuksen jälkeen oli heti vuorossa Nipsun peltojälki. Itselle eka kerta kun jälkeä teen ja saatiin paljon hyviä vinkkejä! :) Tehtiin 3ruutua. Toisen ja ensimmäisen väli n.1m ja toisen ja kolmannen 1,5-2m (en oo ihan varma). Ekalla ruudulla hieman hosumista syömään namuja, mutta nenä toimi kyllä tosi hyvin!! Toisella ajautui pari kertaa ihan vähän ruudun ulkopuolelle, mutta palasi omatoimisesti takaisin :). Älyttömän hyvää nenä työskentelyä! Kolmannella ei ajautunut ruudun ulkopuolelle, tosi hyvää nenän käyttöä! :) Hyvä Nippe, kyllä saa olla ylpeä miten hienosti meni ekaksi kerraksi!!


Nipsun koulutuksen jälkeen käytiin vähän pyörähtämässä mökillä ja palauttamassa sitten lopulta sen avaimet, kunnes oli vuorossa Sisun toko koulutus. Hmm..ei paras treeni, mitä on ollu. Paikkamakuu meni ihan älyttömän hyvin ja luoksepäästävyys..noh, Sisuhan hyppäs heti kouluttajan luo :D. Seuruu sensijaan..katsekontakti oli alussa hukassa ja keskittyminen ihan jossain muualla, mutta saatiin kuitenkin lopuksi tehtyä pari onnistunutta pätkää :). Maahanmeno oli hitaanlaista, tosin kuka haluaisi kiviselle alustalle mennä maahan..luoksetulo onnistui hyvin ja siihen lopetettiin meidän treenit, kun tuntui, että koira ei keskittynyt enää yhtään. Väsymystä oli huomattavissa. Loput kuvat voit katsoa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat