Sivut

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Suunnittelua.

Päässä pyörii tämän vuoden treeni suunnitelmia. Vuodenaika kerrallaan mennään ja koska kaikkia lajeja ei voi kunnolla yhtäaikaa treenata,on yritettävä jotenkin jaksottaa,milloin treenataan pääsääntöisesti mitäkin. Sisun ja mun tän vuoden tavoitteet olis tässä.

Kevät:
Käydään tällä viikolla tämän agi kurssin viimeinen kerta (viime kerrasta jäi muuten kirjoittamatta,hyvin kuitenkin meni!!)ja jos täällä päin järjestetään,niin vielä jollain muulla kurssilla ennen kesäkuuta ja sitten pidetään taukoa melkein kokoaan agi treeneistä kesä- ja heinäkuu,sillä a.) niitä ei tod.näk. järjestetä (tai järjestetään juu, mutta hinta rupee nousee) täällä silloin, b.)kaikista kuumin kausi ja c.)jotta motivaatio pysyy. Kyllä me tossa meidän pihassa yritetään muutaman kerran treeniä agiakin, mutta ei se oo sama asia. Huhtikuun alussa jatkuu myös pihalla ohjatut toko treenit ja mätsärit,joten niihin suunnataan. Pää tavoite siis keväälle parempi kontakti häiriöissä, mätsäri kokemuksia ja ohjaajan olis kai ihan ok oppia ohjaamaan koiraa (agi) radalla ;).

Kesä:
Juostaan mätsäreissä,treenitään vähän agi kotona ja tokoa yritetään vääntää eri paikoissa häiriöissä. Rally toko kurssille olis myös kiva mennä..tää kaikki määräytyy myös sään mukaan hyvin pitkälti. Kesän pää tavoite jatkaa tokoa häiriöitynä eri paikoissa (kaupan piha, kaupunki..), saada mätsäri kokemuksia ja aloittaa rally toko.

Loppu kesä ja syksy:
Jatketaan ohjattuja agi ja toko harkkoja. Yhdet mölli tokot käydään joko syksyllä tai loppu vuodesta, sen oon päättänyt (vaikka vaan sähläämässä), joten tod.näk. hyvin tokomainen syksy tulossa.

Alku talvi/loppuvuosi:
Tavoitteena siis saada käytyä tän vuoden puolella yksissä (tai kaksissa, riippuu ihan miten alkaa menemään..) mölli tokoissa, eli alku talvi määräytyy siis sen mukaan.

Vanhoja kuvia:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat