Sivut

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kissojen kuulumisia.

Pitkästä aikaa kissojen kuulumisia :). 

Sade:
Sarkulla menee hyvin :). Ruoka on maistunut normaalia enemmän, joka enteilee tod.näk. sitä, että meillä eletään kohta äänekästä aikaa ;). Sarkku on varmaan käynyt Sisun oppitunneilla, sillä äiti oli viime yön pois kotoa ja mä olin iskällä Sisun kanssa, joten Sade oli Pomon kanssa kotona, ja kun äiti tuli kotiin neidillä oli jalka hirveen kipee eikä sillä voinut astua.. vähän myöhemmin ei enää mitään ;). Käytin tänään Sadetta pitkästä aikaa pihalla :). Tytsy reagoi yllättävän vähän ääniin ja oli oiken reipas alun jälkeen, mitä nyt auto pelotti, mutta se sitä pelottaa aina (sisä kissa selkeesti..).
Sarkku ulkoilee :).

Poseeraaja ;).

Tää kuva ois pitäny saada joulux.

Näin meillä hihnassa :).
                                                                    Jukka:
Jukka voi myös hyvin ja ilokseni voin kertoa, että laihdutus kuuri on toiminut!! Jukin paino nyt 5,5kg-> 5kg!! Ollaan nyt siis annettu ruokaa vain se 100g nappuloita ja puolikas-kokonainen märkäruoka pussi ja Juki on ollut paljon enemmän pihalla, joka on tehonnut :). Kuvissa se ei näytä siltä, että se olis paljoo laihtunu, mutta kyllä sen silmällä huomaa, ettei se enää niin läski mooses oo :). Onneks (jos nyt tältä taka talvelta tulee..) kohta tulee kesä, niin saadaan herran painoa vielä vähän enemmän pois.. ei paljoa, 100 g.aa riittää.
Ei näytä siltä, että olis paljoo laihtunut, mutta kyllä sen silmällä huomaa, että on se :).

-Nyt loppu posetus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat