Sivut

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Agi kurssin viimeinen kerta.

Nyt ollaan saatu 10kerran agi kurssi käytyä. Sen kunniaksi ohjaajat pitivät eilen leikkimielisen kilpailun. Rata ei ollut vaikea, mutta eka kerta meni kyllä ihan puuroksi ja toisella kerralla mä tein virheen=.. :D Rata oli siis tämännäköinen:
Sorry, esteiden välimatkat on vähän väärässä :D.
Ei siis hirveä vaikea ja kivan pituinen :). Ja ohjaus tekniikka kikkoja ei edes ollu niin paljoo, mitä ajattelin olevan (toi 6 este tehtiin siis takaa kiertona). Noo..

1kerta:
"Meni ihan puuroksi..ensimmäinen ongelma tuli ensimmäiseltä putkella, kun herra juoksi sen ohi mun mukaan. En nähnyt sitä kunnolla, ohjasinko ite jotenki väärin, vai mitä tapahtu. Toinen tuli toisella putkella :D. En tiiä mix, mut Sisu tuolla olevia putkia vähän aristaa, olisko six, että ne on tummempia, kuin normisti? Molemmat, 4 ja 5 hypyt juos ohi. Mutta ei karannu yleisöön, vaan tuli mun luo, kun kutsuin!! :O Sitä kyllä ihmettelin, mix se juos niitten ohi, kun ei Sisulla koskaan oo erityisemmin juossut esteiden ohi, kun sehän rakastaa niiden tekemistä. No..6 hyppy meni muuten ihan ok, mutta herra bongas mamman=sinneppäin piti jäädä tuijottamaan ;). 7hyppyä ei olis Sisun mielestä pitäny hypätä, joten siinä jouduin vähän houkuttelemaan sitä". 

2kerta:
"Meni paljon paremmin. 1 ja 2 esteet meni hyvin, 3putkeen herra oli jo menossa, kunnes se käänty, että pitikö tänne mennä. 4 hyppy hyvin, kunnes, kun oltiin menossa 5 hypylle mä huusin, että täällä. No.. koirahan tulee mun luo ja menee esteen ohi. En siis tosiaankaan tiedä mix huusin jo siinä kohtaa täällä, kai mä oletin, että koira olis jo hypänny sen esteen. Loppu rata menikin sitten myös paremmin, kuin ekalla kerralla :)"

Palkintojen jaossa me tultiin hienosti viimesix 10vpl.llä (aikaa en muista), eli me tehtiin 2virhettä (3 putkella ja 5 hypyllä). Mutta ei se haittaa, koska huonoille ei "hävitty"!! Ja olihan tää vaan leikkimielinen. Ja toiselle radalle parannettiin 20sek, WOW! :D Oli oikeastaan kivaa kokeilla, millaista olisi tehdä häirittynä (eipä ne kyllä paljoo häirinny ne kauempana olevat koirakot) vähän pidempää rataa. Jokainen sai valita palkinnon, katsoin siellä kopassa olevia leluja, mutta en voinut vastustaa olla ottamatta pantaa ;). Niitä kun ei ollut ennestään yhtään ;) (nyt 3pantaa ja valjaat Sisulla, Pomolla 2 tai 3 pantaa). Panta friikki tai jotain ;)? Vois muuten tehdä tänne joku kerta Sisun ulkoilu tavaroiden esittelyn :).
Oli pakko.. ;).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat