Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

Mitä pitää treenata?

Toko:
Avainsanat olisivat nyt vierelletulo ja häiriö treeni.. ne olis ne, mitä pitäis nyt treenata ahkerasti. Sisu nimittän perseilee ihan kunnolla vierelletulossa, se saattaa mennä ihan vinoon, mennä melkein mun eteen tms.,joten seinän viereen on siirryttävä nyt treenaamaan. Häiriö treeniä tietty tarvittaisiin ja paljon, sillä häiriössä Sisu saattaa kadottaa korvansa kokonaan. Kun ne saadaan kuntoon, pitäisi alkaa treenaamaan seuraamiseen jatkuvaa katsekontaktia, sillä jos ottaa pidempää seuruuta, alkaa Sisun katsekontakti seilailemaan. Oikeastaan kaikki muu on kunnossa ja kunhan liikkeet sais varmax häiriössä, niin go in the competition!!

Agility:
Eri ohjaus tekniikoita olis nyt kokeiltava/treenattava, sillä kaikki esteet koira kyllä menee, mutta mun ohjausta on hiottava varmemmaksi.

Mätsärit:
Emt oonko liian pilkunviilaaja tms.,mutta musta Sisu saisi kävellä vähän lähempänä mua. Myös pöytä treeniä on nyt otettava jonkin verran. En kuitenkaan ota mätsäreiden suhteen mitään paniikkia, sillä  a.) niihin on aikaa treenata koko kesä b.) esim pyötää paras paikka treenata on itse mätsärit c.) viime kesänä Sisun liikkeet meni hienosti mätsäreissä d.) mätsärit on leikkimielisiä ja epävirallisia.

Vanha kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat