Sivut

tiistai 6. joulukuuta 2016

Päteviä dogeja

Nonii...suoraan kuulumisiin! :)

Agilityn osalta ollaan vihdoin päästy kunnolla vauhtiin. Muutamat hallitreenit on käyty Sofian ja Sirun kanssa treenaamassa :). Aiheena on ollut ohjaustekniikat, irtoaminen, keppien rytmityys paremmaksi ja putken eri kulmat ("väärään päähän" meneminen ja sokkoputki). Olen ollut positiivisesti yllättynyt molempiin koiriin. Sisulla on ollut hyvä into, mikä on tuon koiran kohdalla tärkeintä. Siiri on tajunnut, että täällä voisi ehkä kuunnellakin ohjaajaa, eikä vaan juosta hulluna eteenpäin :D. Senkin kohdalla siis edistystä tapahtunut kesän aikana. Siirin putkiin irtoaminen on myös parantunut paljon. Tässä vähän videonpätkää viimeviikon torstailta :).
Koiratanssissa ollaan myös edistytty ihan kivasti :). Siirin kanssa ollaan hiottu peruuttamisia, kaukaakiertoja, käännöksiä ja hyppyjä. Ollaan myös tehty lyhyitä pätkiä koreografiasta, mutta kokonaan ei olla sitä vedetty viime kisojen jälkeen ihan tarkoituksella. Joka treenissä ollaan myös treenattu oikeaa virettä ja se on kyllä tuon koiran ihanin puoli, ettei tarvitse kahta kertaa kysyä treenataanko :D. Sisu on treenannut uutta koreografiaa Anskun kanssa. Pari liikettä sille pitäisi vielä opettaa paremmaksi, mutta eilenkin se yllätyksekseni oppi uudenlaisen hypyn ekalla kerralla :).

Pari tapahtumaa ollaan tässä välissä käyty..27.11 käytiin Sisun kanssa aksa kisoissa. Tuomarina oli Allan Mattsson. Rata oli todella kiva! :) Tykäsin todella paljon. Ja niin tais tykätä ranskanbullakin...se juoksi ihan innoissaan putkesta toiseen :D. Pari virhettä tehtiin, kun Sisu kävi katsomassa kenttähenkilöä ja mä mokasin yhdellä hypyllä -> koira kiersi sen. Kymppi siis tuli lopulta. Sijoitus toinen!! <3 <3 Woww! Sisun  kanssa sijoittuminen ja se, että se treenaa hyvällä innolla on ihan lottovoitto! Tähän kisaan on hyvä lopettaa tämänvuoden kisat. Palataan kisakentille sitten ensivuonna :).
3.12 käytiin Siirin kanssa agility valmennuksessa. Kouluttajana Julia Kärnä. Radassa oli palon ohjauskikkailua ja Siiri oli varmaankin kaikista aloittelevin koira meidän ryhmässä. Rata oli loppujenlopuksi todella hyödyllinen ja sillä oli pari kohtaa, mitä ehdottomasti täytyy vahvistaa erikseen treeneissä. Onneksi saatiin ratapiirrokset omiksi :). Siiri jaksoi ja oppi todella hyvin, vaikka oikestaan melkein kaikki mitä radalla oli oli sille uutta. Mä sain myös todella hyviä vinkkejä ohjaamiseen. Opin pari uutta ohjaustekniikkaa ja Julia muistutti, että kun Siiri on niin nopea, niin ohjaa linjoja, älä esteitä :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat