Sivut

torstai 17. marraskuuta 2016

Vaikka ja mitä :D

Huhhuh...aika on taas rientänyt! Paljon on tapahtunut, enkä ole kerennyt blogiin kirjoittamista miettimään. Harmittaa, kun taas on jäänyt bloggaaminen näin vähälle, mutta minkäs teet, kun kaikkeen ei  aika riitä. Treeneissä on tosiaan edistytty todella kivasti. Molemmat koirat ovat olleet pääsääntöisesti hienoja :).

Muutamat kisatkin on käyty tässä välissä. 30.10 käytiin Sisun kanssa rally-toko kisoissa. Kisat oli kylmässä hallissa ja maa oli todella kylmä. Eihän ranskanbulla silloin voi mennä maahan. Ei siis tulosta. Just nyt en muista pistemäärää, kun kisakirja ei ole nyt saatavilla. Hyvin odotetun kaltainen oli tulos :D.
5.11 suunnattiin Siirin kanssa koiratanssi kisoihin. Kisattiin uudella koreografialla ja siinä oli todella paljon uusia liikkeitä. Alku meni todella hyvin ja Siiri oli ihan innoissaan :). Puolivälissä, kun tuli kaukaakierto Siiri sitten bongasi äitin kehänlaidalta ja meni katsomaan sitä. Hylky siis, kun poistui kehästä. Siiri tuli takaisin heti, kun kutsuin sitä ja loppu koreografia meni todella nätisti. Saatiin se onneksi onnistuneesti loppuun, ettei jäänyt huonoa fiilistä. Täytyy treenata hallittuja kaukaakiertoja :D.
12-13.11 vuorossa oli Jyväskylä kv. Tälläkertaa kumpikaan omista koirista ei lähtenyt mukaan, vaan olin ilmoittautunut junior handleriin molemmille päiville.

Lauantaina aloitettiin PM:llä. Kisasin siinä FI MVA, EE MVA, Dior Kama Begum "Diorilla". Osallistujiia oli 10kpl. Dior esiintyi super hienosti <3. Kun kuulin, että päästiin jatkoon aloin jo tärisemään :D. Sitten vaihdettiin koirat, mä sain coton de tulearin. Sen kanssa meni mielestäni ihan ok:sti. Sitten vaihdettiiin takaisin omat koirat ja tuomari alkoi sijoittamaan. Oltiin neljänsiä!! Jeiiij!! <3 <3 En todellakaan olettanut mitään sijoittumista! :D
PM:n jälkeen osallistuin vielä vanhempiin junnuihin Marfidal Facing The Wind "Kertun" kanssa. Kerttu on hieman vaikeampi saada seisomaan, mutta ihan ok:sti se meni. Meitä oli 33kpl. Ei päästy jatkoon Kertun kanssa, mikä tieten tuon kokoisessa joukossa oli ihan arvattavissa :D.

Sunnuntaina kisasin jälleen Diorilla. Tälläkertaa vanhempia oli 23kpl. ja kilpailu oli SM-osari. Viikonlopun esiintymisistä tämä meni ehkä parhaiten. Dior oli vähän väsyneen oloinen odottelu aikana, mutta todella hienosti skarppasi kehässä <3. Ei päästy jatkoon, mutta super hyvä arvostelu saatiin. Koko viikonloppuun saa olla kaikenkaikkiaan todella tyytyväinen :).
Pari viikkoa sitten sain syntymäpäivälahjaksi taulun meidän koirista. Taulun mahdollistivat ihanat sukulaiseni ja Siirin kasvattaja. Kiitos kaikille osallistuneille! <3 Taulun on maalannut Tiina Hallalahti. Se on ihan sika hieno!! Molemmat koirat on niiin itsensä näköisiä!! Äitin edesmenneistä sakemanneista on myös olemassa taulu, joten tämä pääsee sen viereen. Josko tuo koirahuone alkaisi pikkuhiljaa olemaan siinä kunnossa, että sen voisi täällä blogissakin esitellä :D.
 
Josko tässä alkaisi olemaan kaikki, mitä mun piti kirjoittaa. Toivottavasti en unohtanut mitään :D. Ollaan siis treenattu ahkerasti, kisattu ja nautittu talvisesta säästä. Sää on ollut juuri meille sopiva ja kauniissa, lumisessa metsässä lenkkeily on jotain niiin parhautta <3. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otamme meilellämme vastaan rakentavia kommentteja & neuvoja, mutta asiattomia kommentteja emme julkaise :). Kiitos jos kommentoit! :)

T:Team.S feat.Jukka ja lainako9irat